Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač na popel nahoře vyfukuje saze

Od: liburena* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám Parkside , doteď spokojenost , ale po vyklepání filtru a doufám dobře zpětně vloženém,vyfukuje vrchem oprach. Čím to může být? Složení po vyklepání není nic složitého , kde dělám chybu?Máte ho někdo?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prach byl natažen přes filtr až do motoru a výfuku - musíte demotnovat a vyčistit komplet vše!

Já vysavač na popel vrátil ve 14ti denní lhůtě - po prvním vysávání jsem pochopil, že to není ono... koupil jsem za třetinu separátor popela a vysávám již 5 let přes něj do centrálního vysavače.

doplněno 12.05.15 16:54:

Mám něco takového - vybaveniprouklid.cz/...

ještě jsem si doprostřed vložil mřížku pixmac.cz/...

ta oddělí největší kusy a filtr (kovové jemnější sítko) se tak rychle nezacpe).

Bez potíží vysaju cca 2 kg popela (na 2-3 čištění), a pak teprve vysypu. Filtr jen proklepnu nebo ometu starým smetáčkem...

liburena*
hodnocení

moc díky , nevím , jestli vše vyčistit zvládnu sám, v záruce není ALE jaký máte separátor? Neznám, ale mám průmyslový vysavač , stavební , tak by separátor asi vše řešil. Co to stojí a kde je ke koupení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]