Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám celkem zajímavý problém. Koupil jsem mobil Vodafon Smart Power 4 a milý mobil mi vydrží třeba týden než klesne z 100% na 40% - bomba. Jenže když zdolá hranici 40% do 5 minut se začne vybíjet tak rychle že tam mám 2% než najdu nabíječku a pokud nejsem dost rychlý tak se vypne. Opravdu klesá o 1% za 5 vteřin
. Nedokážu najít důvod proč toto dělá. Jako by měl řízené vybíjení od těch 40%
Hodil jsem tovární nastavení, zda jsem třeba nenahral nějakou apku, které to dělá, ale je to beze změn.
Dnes jsem to odchytil, a než se mobil stihl vybít a vypnout strčil jsem ho do nabíješky na 5 minut a nabil ho na 12%.
Vybíjení se vyplo a nyní už 12 hodin pořád drží na těch 12%. Nechápu to.
Nejprve jsme myslel, že je to baterkou, že není naformátovaná, ale mám ji už asi 2 měsíce a asi 10X nabita a vybita, takže tohle by to už být nemělo.
Poradíte někdo? Nejlépe někdo kdo má stejný typ, zda mu to dělá, nebo zda to mám dát do reklamace, nebo uř FAKT nevím ![]()
Předem děkuji za rady...
dawidecek:
formátuje se paměťové médium, akumulátory se formují ![]()
Nutnost formování to jak u kterých článků a navíc je zbytečné formováním ztrácet cykly, když baterka se naformuje časem za běžného provozu ![]()
hmm.. to mi moc nepomohlo .. Když je tam 42% a začne to klesat a dal jsem to na včera na minutu do nabíječky, vybíjecí proces přestal a teď pořád drží 42% Hrálo se na něm asi 3 hodiny a kleslo na 39%
Prostě něco u té cca 45% spustí vybíjecí aktivitu .. nechápu .. hnus ...
Potřeboval bych postřeh majitele jiného kusu stejné značky .(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.