Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám celkem zajímavý problém. Koupil jsem mobil Vodafon Smart Power 4 a milý mobil mi vydrží třeba týden než klesne z 100% na 40% - bomba. Jenže když zdolá hranici 40% do 5 minut se začne vybíjet tak rychle že tam mám 2% než najdu nabíječku a pokud nejsem dost rychlý tak se vypne. Opravdu klesá o 1% za 5 vteřin . Nedokážu najít důvod proč toto dělá. Jako by měl řízené vybíjení od těch 40%
Hodil jsem tovární nastavení, zda jsem třeba nenahral nějakou apku, které to dělá, ale je to beze změn.
Dnes jsem to odchytil, a než se mobil stihl vybít a vypnout strčil jsem ho do nabíješky na 5 minut a nabil ho na 12%.
Vybíjení se vyplo a nyní už 12 hodin pořád drží na těch 12%. Nechápu to.
Nejprve jsme myslel, že je to baterkou, že není naformátovaná, ale mám ji už asi 2 měsíce a asi 10X nabita a vybita, takže tohle by to už být nemělo.
Poradíte někdo? Nejlépe někdo kdo má stejný typ, zda mu to dělá, nebo zda to mám dát do reklamace, nebo uř FAKT nevím
Předem děkuji za rady...
dawidecek:
formátuje se paměťové médium, akumulátory se formují
Nutnost formování to jak u kterých článků a navíc je zbytečné formováním ztrácet cykly, když baterka se naformuje časem za běžného provozu
hmm.. to mi moc nepomohlo .. Když je tam 42% a začne to klesat a dal jsem to na včera na minutu do nabíječky, vybíjecí proces přestal a teď pořád drží 42% Hrálo se na něm asi 3 hodiny a kleslo na 39%
Prostě něco u té cca 45% spustí vybíjecí aktivitu .. nechápu .. hnus ...
Potřeboval bych postřeh majitele jiného kusu stejné značky .(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.