Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím mám nainstalovaný a tube catcher-3.8.5187, ve stahovači downloader musik , když napíši název skupiny tak, dříve se mi objevil seznam, který jsem mohl stahovat, nyní se objeví jen jeden odkaz a nejdou stahovat písničky. prosím jaká je zde závada-děkuji.
Jj.mně už delší dobu nefunguje přestože ředtím bezproblémově fungovalPostupě jsem vždy přeinstaloval na novější verzi a stále nic.tak nevím kde může být chyba.Nakonec to dopadlo tak,že jsem ho sakumprás odinstaloval a nemusím se nervovat.raději místo jednotlivých písníček stáhnu z uložto (či jiných portálů) celé album!Akorát že to neumí konvertovat, ale stějně jsemn vždy šel do MP3.
dobrý den, pane souhlasím s vámi, také jsem instaloval nové a névější atube,rozhodl jsem se písničky stahovat jinde a je to. máte pravdu,lepší to stáhnout jinde. atube byl dobrý. ale jak jsem se dozvěděl, tak oni to udělali záměrně, abychom nemohli stahovat. jako třeba byla mininova-také výborný servr-a tky to ukončili-škoda! zdraví-zdenda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.