Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám mobilní telefon Nokia Lumia 635 se kterým jsem celkem spokojen, zvlášť LTE sítě, Here mapy atd.
Pro tento telefon potřebuji sehnat datový kabel, abych si mohl přenést z PC do telefonu třeba hubu, video atd. Nevíte někdo, kde se dá sehnat?
Na netu jsem našel jen jeden obchod s typem přímo originál pro Nokia Lumia 635, pak také klasický pro většinu telefonů Nokia, ale netuším, zda by tam také klasicky fungoval.
Díky za radu.
Skuste hocijaký USB-USB micro kábel,trebárs na nabíjanie.Ja používam z Nokie do SonyEricsson na prepojenie do PC a funguje,ide to,aby vám pasovali koncovky.
Jedine,že nemá zapojené všetky piny,hoci nedávno mi odišiel originálny kábel od nabíjačky,tak som kupil akusi čínu a pekne nabíja a zároveň slúži na prepojenie k počítaču.Vo vnútri,sú aj tak len medené drôty.Inak som mu radil,aby to skúsil s niejakým,nie aby to šiel hneď kupovať a neverím,že nik v jeho okolí nemá na 5 minút ho požičať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.