Nejste přihlášen/a.
Máte funkční YouTube v TV a BR přehrávačích - mě to hlásí chybu ?
3 roky starý přístroj vyhodit, protože není podpora nového firmware? Zatím Android TV box se mi nechce kupovat
Na TV LG model 2013 mi to normálně běží (schválně jsem si to ještě teď pustil - hudba - Dobeš - Pražce - všechno jde, obraz i zvuk - nahrávka z Lucerny)
Děkuji za odpověď, mně BR přehrávač od LG na YouTube přestal fungovat. Budu sledovat na stránkách LG zda bude nový firmware ( o čemž pochybuji - je přece po záruce). V nastavení on-line hlásí, že je nainstalován nejnovější firmware.
Měl bych také dotaz - jak BR souvisí s YouTube? Nebo je to jako přijímač (připojeno k internetu) a sledování přes TV jako monitor? Svoji odpověď jsem psal pro přímé sledování z YouTube na televizi připojené k internetu, čili TV od LG r.v.2013 si s tím zatím dokázala poradit.
to honzajm
Ano BR je připojem k internetu i k domácí síti - má WiFi i konektor rj45. Má přeinstalované aplikace YouTube (dnes mrtvé), Picasa a počasí Accuweather, velmi dobře funguje s DLNA servery v domácí síti. Asi se to pokazilo na YouTube optimalizováním na přehrávač HTML5
Podle stanoviska České obchodní inspekce přístroj musí plnit funkce ke kterým byl určen. Pokud poskytovatel vysílání změnil formát tak je to odpovědnost obchodníka. Pokud přístroj již není v záruce tak smůla.
Sám to vyzkouším TV Hyundai neumí Voyo a bylo v prospektu a jedna LG má umět HTML 5 a druhá Flash player tak uvidím co internet a co YouTube
Odpovědnost obchodníka v tomto případě je nesmysl. On prodává zboží, které má nějaké parametry - a ty má zboží stále, pokud se nejdná o závadu. Je to stejná blbost jako byste chtěl reklamovat televizní přijímač proto, že přestanou vysílat televizní noviny, nebo když se přecházelo z analogového na digitální vysílání, ev. ještě dříve, že vám televize z roku 60 nehraje barevně. S tím prodejci ani výrobci přístrojů nemají nic společného. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.