Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube v TV hlásí chybu

Od: jura2® odpovědí: 8 změna:

Máte funkční YouTube v TV a BR přehrávačích - mě to hlásí chybu *bum* ?

článek http://technet.idnes.cz/youtube-prestane-fungovat-ve-starsich-televizich-a-ios-pjc-/software.aspx?c=A150421_110806_software_nyv

3 roky starý přístroj vyhodit, protože není podpora nového firmware? Zatím Android TV box se mi nechce kupovat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzajm
hodnocení

2x

Na TV LG model 2013 mi to normálně běží (schválně jsem si to ještě teď pustil - hudba - Dobeš - Pražce - všechno jde, obraz i zvuk - nahrávka z Lucerny)

hodnocení

Děkuji za odpověď, mně BR přehrávač od LG na YouTube přestal fungovat. Budu sledovat na stránkách LG zda bude nový firmware ( o čemž pochybuji - je přece po záruce). V nastavení on-line hlásí, že je nainstalován nejnovější firmware.

honzajm

Měl bych také dotaz - jak BR souvisí s YouTube? Nebo je to jako přijímač (připojeno k internetu) a sledování přes TV jako monitor? Svoji odpověď jsem psal pro přímé sledování z YouTube na televizi připojené k internetu, čili TV od LG r.v.2013 si s tím zatím dokázala poradit.

hodnocení

to honzajm

Ano BR je připojem k internetu i k domácí síti - má WiFi i konektor rj45. Má přeinstalované aplikace YouTube (dnes mrtvé), Picasa a počasí Accuweather, velmi dobře funguje s DLNA servery v domácí síti. Asi se to pokazilo na YouTube optimalizováním na přehrávač HTML5 *nevi*

honzajm

Nevím jakou máte TV, pokud SMART - nešlo by to zkusit přes ni, připojit ji k netu, a ty aplikace použít opačnou cestou, TV->BR?

inspekce
hodnocení

0x

Podle stanoviska České obchodní inspekce přístroj musí plnit funkce ke kterým byl určen. Pokud poskytovatel vysílání změnil formát tak je to odpovědnost obchodníka. Pokud přístroj již není v záruce tak smůla.

Sám to vyzkouším TV Hyundai neumí Voyo a bylo v prospektu a jedna LG má umět HTML 5 a druhá Flash player tak uvidím co internet a co YouTube

honzajm

Odpovědnost obchodníka v tomto případě je nesmysl. On prodává zboží, které má nějaké parametry - a ty má zboží stále, pokud se nejdná o závadu. Je to stejná blbost jako byste chtěl reklamovat televizní přijímač proto, že přestanou vysílat televizní noviny, nebo když se přecházelo z analogového na digitální vysílání, ev. ještě dříve, že vám televize z roku 60 nehraje barevně. S tím prodejci ani výrobci přístrojů nemají nic společného. :D

inspekce

Chytráku tak to vysvětli inspekci. Bylo to v jednom případě její stanovisko a že se to tobě nelíbí je tvoje věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]