Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo poradit výhodný tarif na internet do mobilu? Nepotřebuju velkou rychlost ale abych se mohl vždycky podívat na mail a na počasí a neplatil za to kopu peněz, díky
Já jsem si pro tohle koupil dual SIM telefon. První SIM moje na volání/SMS a druhá SIM na internet, kterou kupuji na aukru za cca 300kč a internet tam je na 3 měsíce... Levnější řešení jsem nenašel.
doplněno 10.05.15 10:32: Nyní tam je od Vodafone za 349kč.
z nabídky www.mobil.cz
Jak to funguje?
Internet je na území ČR opravdu vždy zdarma.
Standardní rychlost připojení (až 10Mbps) máte po aktivaci karty a pak po každém dobití. K dispozici máte 200 MB dat standardní rychlostí na až 30 dní.
Pokud do 30 dní nedobijete, nebo 200 MB vyčerpáte, rychlost se sníží na 32 kbps pro stahování dat a 16 kbps pro odesílání.
Standardní rychlost obnovíte dobitím nebo zakoupením balíčku Extra Data. Dobitý kredit můžete použít na libovolné služby z naší nabídky.
Tip: Aktuální objem dat zjistíte vytočením *145# nebo v internetové samoobsluze.
@dawidececk - stačí pro internet po měsíci i ta nízká rychlost?
doplněno 10.05.15 17:02:můžete porovnávat tady
zajímavé podmínky (třeba při 300MB dat má L-TEL...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.