Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem si tento tv: Panasonic TX-P42ST50E. Problém je, že občas, tj. třeba 3x u sledování filmu si všimnu, při 1/3 intenzity hlasitosti takového pazvuku, jako chvějící se plech, který se zamísí do řádného zvuku. Chci se zeptat, pokud možno nějakého majitele této tv, je tohle normální jev tohoto modelu nebo není? Moje známá má modelovku z 2012, no levnější LEDku ale tohohle jevu jsem si nevšiml. Poradíte?
Ziadne pazvuky z novej telky ,ale aj starej, by nemali isť.Takže to nie je normalny jav.Ak je televizor v zaruke tak potrebuje servis.Len bude asi problem to v servise vysvetliť.Kedže sa ta zavada vyskytuje raz za čas.Servisak by musel u tej telke sedieť a davať pozor kedy to "zaškripe" aby mohol nejako určiť zavadu.Jasne vas to nemusi zaujimať,vy chcete aby televizor bol v poriadku.No on si to nemusi všimnuť a vrati vam televizor ,akože ,opraveny.Toto sa môže opakovať do vtedy kym zvuk celkom nevypadne ,alebo niekto z vas nestrati nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.