Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabijeni mobilu

Od: nick* odpovědí: 7 změna:
Laik ma dotaz na zkusene uzivatele, zda jde normalne nabijet mobil s nenabitou baterii, ale bez vlozene simky. Zkousel jsem to, ale s mobilem se na pohled nic nedelo, zadna svitici kontrolka, tak nevim, jestli je na vine spatna baterie nebo zatim nedodana simkarta.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud byla baterie totálně vybitá (mobil ležel v nepřístupném bytě skoro rok), trvá i pár hodin, než se nabíjení nějak viditelně projeví. SIM karta na to vliv nemá. Takže trpělivost. Pokud nezačne obvyklé nabíjení ani po několika hodinách, baterii vyměňte.

hodnocení

3x

Matně si vybavuji, že když se mi vybila na dovolené přes noc baterie úplně do mrtva, tak se mi taky zdálo, že už je po telefonu, protože po připojení nabíječky nic nedělal. Zkuste ho tedy nechat třeba půl hodiny v nabíječce (klidně i mnohem déle) a pak zapnout - pak už telefon nabíjení na displayi signalizoval..

nick*
hodnocení

Tak se zadarilo baterii ozivit, diky za radu i ohledne trpelivosti, nechal jsem nabijecku pripojenou pres noc a rano na me mobil uz vesele blikal *uspech*

stirecek*
hodnocení

2x
Jestli byla baterie vybita a dlouho se nepoužívala, napětí kleslo pod kritickou mez a může být v háji. Baterka se musí skladovat plná a jednou za čas preventivně nabít. To nakonec platí u všech baterii či akumulatoru.

mot
hodnocení

0x
Sim nema na nabijeni vliv.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud nabíjíte přes nabíječku, tak zkuste jinou zásuvku, resp. nabíječkou v té zásuvce zahýbat - možná je tam špatný kontakt a nabíjení ani nezačne. Jinak, mobil by měl něco o nabíjení hlásit. Můžete zkusit nabíjet i přes PC v portu USB. Zdravím!

honzajm
hodnocení

0x

Také jsem koupil napřed telefon a kartu až po měsíci. Připojil jsem nabíječku, zapnul telefon, ohlásilo že není SIM a začalo nabíjet - všechno začalo fungovat, i možnosti nastavení, byla možnost i volat na nouzová čísla, nahrát si přes PC pisničky, videa, zadat telefonní čísla do paměti telefonu, akorát nešlo běžné volání a posílání SMS..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]