Nejste přihlášen/a.
Matně si vybavuji, že když se mi vybila na dovolené přes noc baterie úplně do mrtva, tak se mi taky zdálo, že už je po telefonu, protože po připojení nabíječky nic nedělal. Zkuste ho tedy nechat třeba půl hodiny v nabíječce (klidně i mnohem déle) a pak zapnout - pak už telefon nabíjení na displayi signalizoval..
Dobrý den, pokud nabíjíte přes nabíječku, tak zkuste jinou zásuvku, resp. nabíječkou v té zásuvce zahýbat - možná je tam špatný kontakt a nabíjení ani nezačne. Jinak, mobil by měl něco o nabíjení hlásit. Můžete zkusit nabíjet i přes PC v portu USB. Zdravím!
Také jsem koupil napřed telefon a kartu až po měsíci. Připojil jsem nabíječku, zapnul telefon, ohlásilo že není SIM a začalo nabíjet - všechno začalo fungovat, i možnosti nastavení, byla možnost i volat na nouzová čísla, nahrát si přes PC pisničky, videa, zadat telefonní čísla do paměti telefonu, akorát nešlo běžné volání a posílání SMS..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.