Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem synovi mp3 přehrávač a protože je to jeho první, koupil jsem obyčejný za pár stovek, aby mu nebylo líto,kdyby ho rozdbil a nebo ztratil. Bohužel v mp3 nebyla paměťová karta a tak jsem koupil 1GB Micro sd kartu.Po-té jsem ale zjistil, že do mp3 přehrávače karta nejde zasunout a tím pádem nemám pro syna kompletní dárek. Na mp3 je napsáno, že to má být TF-CARD a tak nevím, jestli jsem koupil špatnou kartu a nebo jestli je problém v mp3? Na googlu jsem zadal TF-CARD a ukázalo mi to vždy SD Kartu jako mám.
Dokážete někdo poradit, jestli je TF-CARC to samé jako Micro SD 1 GB?Na té kartě co jsem koupil je ještě napsáno SD-CO1G TAIWAN. Mp3 přehravač jsem koupil na stránkách www.nastrojan.cz a jde o obyčejný mp3 přehravač, u kterého píšou, že lze vložit kartu až 64GB.Bohužel nepíšou přesně jaký typ.
Prosím o jakoukoli radu a nebo jestli mám jít mp3 reklamovat. Děkuji předem Radek
doplněno 10.12.12 19:09:No jak tak asi koukám, tak obrázek je uplně od jiného zařízení, než jsem dostal.Není tam ten nápis pod dispejem, jak je tam na konci to FM. Půjdu to zítra rekamovat a budu mít klid.
Obávám se, že pamět je v něm vestavěná a nedá se nijak rozšířit. Je na něm slot pro pamětovou kartu?
Ahoj mp3 na obrázku je hodně podobný,ale ten co držím v ruce nemá pod dispejem ten napis,ale jen DIGITAL MP3 PLAYER. Jinak na levé straně je přepínač ON/OFF ,potom vstup pro paměťovou kartu nad kterým je napsáno TF-CARD a nakonec je tam vstup pro jacka na sluchátka a ještě jsem si všiml malinké dirky nad kterou je napsáno MIC (asi jako mikrofon). Na pravé straně je připojení na kabel, který byl v příbalu a má na jednom konci USB na připojené do PC a na druhém má o něco menší konektor (nebo jak to mám nazvat) na připojení do mp3. To je vše. Ještě když jsem to připojil do PC aby se dobila baterie, tak mi to v PC jin divně pípalo jako když se to připojí,ale v PC tu mp3 nevidím a na dispeji mi bliká No card. Ještě je na displeji Nahoře napsáno 32 NOR R-A a obrázek baterie, že je plná.
Mohl by puvodni tazatel napsat, jestli ten napis "TF-card" je opravdu u toho konektoru? Opravdu to neni (mini-)USB konnektor? Byl k tomu pristroji nejaky navod? Krabicka? Neco, odkud bychom si mohli precist technicke udaje?
Koukal jsem po tom SD-C01G (resp. SD-C01G .. Viz pismena O versus nula) a je to obecne oznaceni karty MicroSD o kapacite 01G (tedy 1GB).
Myslím, že je to jak píše luke, Trans Flash byl původní název pro maličké karty, dnes označované jako micro SD
Napiste, jak jste dopadl s reklamaci. Nebo si nechce ukazat, jak se tam strka ta microSD karta.
Protoze na Internetu nemuzeme sehnat zadny blizsi popis toho puvodniho prehravace od Touchmate, od nehoz je obrazek na tom vasem webu, kde jste to koupil, tak ani nemuzeme rict, jestli ten vas vyrobek je stejny prehravac jako ten Touchmate, ale bez loga Touchmate na pristroji. Vypada to, ze Touchmate je jen nejaka obecna "znacka", pod kterou se prodavaji vyrobky mnoha bezejmennych vyrobcu, takze mate mozna primo ten bezejmenny vyrobek, ale neda se to nijak zjistit, protoze nejde porovnat ty technicke parametry, kdyz je nemame ani od jednoho zarizeni
V kazdem pripade ta nemoznost zastrcit tu microSD kartu svedci o nejakem vetsim problemu.
Stejne bych od toho rad videl tu krabici, nebo v cem vam to doslo. Prece vam to neposlali zabalene v papiru. Nemohl byste udelat snimek alespon mobilem a dat ho nekem na Internet?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.