Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit Steinner Irdeto

Od: kramer odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, cca 4x do roka ladím kamarádovi sat. příjímač Steinner Irdeto. Vždycky se samovolně restartuje a zmizí všechna uložená data, včetně naladěných programů. Myslel jsem, že probíhá aktualizace firmware. Jediné, co jsem našel je zakázat aktualizace OTA, ale děje se to stále. Neví někdo, jak to odstranit, není normální, abych několikrát do roka přelaďoval celý satelit.

Díky a jsem s pozdravem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

satelit
hodnocení

0x

Má to flešku? A nejde seting uložit?

kramer
hodnocení

flešku to má, ale asi jen na přehrávání, nebo aktualizace z flešky. Našel jsem tam ale nastavení, kde jsem zrušil tovární a zadal jsem uložit nastavení, kde se uložilo veškeré nastavení včetně naladěných programů. A zde by se to, v případě restartu zase mělo nechat obnovit. Tak snad to bude fungovat. Jinak je to pro mě dost divnej přístroj.

satelit

Snad se ten seting nechá uložit na flešku. V případě továrního se nechá načíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]