Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci připojit internet z modemu (pevný internet) do mobilu (Colorovo City Tone Vision, Android 4.4). Jde to přes redukci LAN / USB, případně jak by se to dalo připojit? Díky
doplněno 03.05.15 21:27:Wifinu sice má, ale já to chci přímo z modemu (bez wifi)
Potřebuju to ve stavební buňce, kde je modem s LAN kabelem, ale internet je natažený z jiné budovy. Takže WiFi není k dispozici (modem je bez WiFi).
lubos,
- píši, že DOPŘEDU wifi nevyloučil... teda nespecifikoval způsob připojení pouze kabelem a o vyloučení ostatních možností tazatel píše až v doplnění 03.05.15 21:27: Wifinu sice má, ale já to chci přímo z modemu (bez wifi) teda až po upozornění na možnost použít wifi, - ( příspěvek od luise). Nemusel by se proto durdit, že mu píší o wifi.
- napsal si: podle otázky jsem pochopil jestli někdo nezná další způsob, jak propojit modem a mobil kromě zmíněného způsobu... luis ( a potom další) teda dotaz stejně jako ty pochopil a napsal další způsob propojení... wifi. Teda běžné a výhodnější...
- já zase mohu napsat, že nechápu, jak tys mohl jednoznačně dojít na to, že...když se ptá na kabel tak asi nechce wifi.... Dokážeš číst myšlenky na dálku?
- a zkus pochopit, že podobný problém může mít někdo i v budoucnosti, či blízké nebo vzdálenější... teda sem na poradnu teprve může někdy nahlédnout a odpovědi mu mohou pomoci... Nebylo by to poprvé... Zkus nejen číst, ale i chápat smysl vět.
- já jsem tazatele upozornil, že jeho otázka od začátku nebyla celkem srozumitelná a proto mu psali i o wifi. požádal jsem ho, aby vydržel, že se ještě někdo může k problému vyjádřit. Všichni, co o tom něco ví, nesedí u PC, odpovídají někdy i o pár dní později...
Mně radíš: tak se drž původní otázky Jak se držíš otázky ty? Poradil si mu něco? Zdá se mi, že si zvolil jen rýpnutí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.