Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet o2 - odecitaji ho?

Od: bartas* odpovědí: 6 změna:
Ahoj. Mam mesicni internet v mobilu od o2 200 mb a az jsem ho vycerpal. Novy mam az pristi tyden. Jsem tedy na 0 mb, ale neustale ho pouzivam, je jen zpomaleny. Az mi naskoci novy internet, neodectou mi z nej co ted pouzivam pod limitem? Asi to nepisi moc srozumitelne, ake snad si rozumime. Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nic Vám neodečtou..buďte v klidu.
bartas*
01.05.15 18:20
hodnocení

Diky moc. :)

hodnocení

2x
Nic ti neodečtou. Teď ti do té doby pojede pomalu a pak pojedeš nanovo.
bartas*
01.05.15 18:20
hodnocení

Diky moc. ;)

hodnocení

0x

Většina operátorů to má tak,že po vyčerpání FUPu ,se zpomalí ale jde dál.Nic se Vám odečítat nebude.Pokud by jste ho chtěl rychlý předčasně,lze data dokoupit ,ale není to moc výhodné.

hodnocení

0x

změna od 15.5.2015 u O2

Zjednodušení obnovy datového objemu

Od poloviny května O2 zjednoduší obnovu objemu dat. Každý zákazník bude o blížícím se vyčerpání základního objemu dat v tarifu jako doposud informován pomocí SMS, nově si bude moct vybrat mezi jejich automatickou a jednorázovou obnovou. Každý zákazník si bude moct zvolit, zda využije automatickou obnovu bez omezení rychlosti připojení, či zda si nastavení jednoduše změní pomocí dvou kliků přímo z mobilu. V tom případě bude moct pokračovat tak, jak byl doposud zvyklý - buď využít jednorázový datový balíček, nebo být online se sníženou rychlostí připojení.

Data nad rámec tarifu zákazníci při využití automatické obnovy získají za výhodnou cenu. Například při obnově 1,5 GB dat zákazník s tarifem FREE CZ zaplatí 149 korun - 1 MB ho tak vyjde na necelých deset haléřů. Výhodné ceny se týkají také studentských tarifů, například u tarifu Kůl 1 GB za obnovu 1 GB dat zákazník zaplatí 99 Kč. To je výrazně výhodnější než dokup jednorázového balíčku 500 MB za 99 korun.

odsud

o2.cz/...

přednost má automatická obnova dat, pokud si to pokaždé nezrušíte po obdržení upozorňovací SMS, automaticky platíte ...podobně i další operátoři...

vodafone.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]