Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz, jak se rozebírá ponorný mixér, přestal mi fungovat, můžete mi někdo poradit?
Děkuji.
možnosti poškození a oprav:
plast - vyhodit a koupit nový
uhlíky - vyhodit a koupit nový (uhlíky neseženete, a když ano, telefon, cesta, čas, cena - dražší než nový přístroj)
elektronika - vyhodit a koupit nový
servis -? doporučení vyhodit a koupit nový
Já min. týden nechal opravit robota - aktuální cena nového vč. příslušenství 2900,-, oprava elektroniky 910,-Kč + cesta tam a zpět 2x + telefon... - a záruka jen na tento díl 6 měsíců. Nevím, jestli to stálo za opravu...
doplněno 30.04.15 14:48:ono asi záleží hlavně na ceně - mixéry jsou od 300 do 3000,-
Jak jsem psal o robotu - kdyby byl za 2 a méně, na opravu bych se vykašlal. Záruka vlastně žádná a opravujete věc, která může zítra prdnout na jiném místě...
Co se demontáže týče, musí tam být nějaký šroubek, který bude zřejmě schovaný pod samolepkou s údaji o přístroji.
jmlc:
ponorák většinou elektroniku nemá, uhlík když se nesežene tak jej lze upravit z jiného rozměru, oprava - korunová záležitost.
AŤ ŽIJE RECIRKULACE !
Vyhazováním při každé prkotině, protože se to dá koupit levně? Tak jo, kupujte a vyhazujte - podporujete tím jen výrobu takových šmejdů
Já to radši uschopním, ano nevyplatí se to, většinou ne díky součástkám, ale mnohdy stráveným časem, ale lidi proberte se, už jste moc zvyklí, že je skoro všechno na jedno použití a to není moc dobře.
No najhoršie na tých domácich opravách je to,že to výrobcovia nechcú.Minule som mal opraviť teplovzdušnú kulmu,lebo niečo tam hrká.Prvým problémom boli strašne drobné skrutky do ktorých šiel skrutkovač trojuholníkového prierezu,čo asi nie bežná výbava žiadného kutila,druhým,že všetko ďalšie bolo jednorazovo nacvaknuté a z tak krehkého plastu,že všetko uletelo,a hrkala chladiacia vrtulka elektromotora,ktorá zletela z hriadele tým,že namotala vlasy.Opätovná montáž znamena by všetko omotať lepiacou páskou.
Trojhraný šroubovák by v dnešní době měl být standardní výbavou kutila a plasty se musí rozebírat s citem když už něco praskne, tak pěkně vyspravit - za omotání paskou bych se do smrti styděl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.