Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung S3 mini a nabijeni

Od: monika123* odpovědí: 8 změna:

Dobry den, pred rokem jsem si koupila S3 mini. Docela spokojenost, ale cca poslednich 10 dni ho musim nabijet denne, nekdy ho nabijim vecer a rano po probuzeni je tlf mrtvy :( takze ani ne 8hodin a je vybity. Pritom nehraji hry, neserfuji, nic...Mam ho vylozene na sms a pokud nekdo vola . Otazka je, zda je to k reklamaci, ci staci koupit nova baterie? Jo a obcas mi tam vyjede pri vybiti anglicky psana stranka :( co jsem pochopila , asi nejaka chyba, nebo upozorneni. Nemel jste nekdo to same? diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Najlepšie ak je možnosť vyskúšať telefon z inou dobrou bateriou.Pre istotu skontrolovať a vypnúť wifi,apod.zariadenia.Ak to bude aj novú batériu vybíjať,tak ho reklamujte.Ale myslím že aj na batériu sa vsťahuje reklamácia.Tak ho reklamujte.

Ale aj tak by som telefon skúsil z dobrou batériov.Aspoň budete vedieť v čom je chyba.Ozaj a batéria sa v telefone nabije?Nie je problém v nabíjačke?

monika123*
hodnocení

Nabije se, ukazuje plne nabiti. Dobre, zkusim to dat do tovarniho nastaveni a znovu nabit. Kdyz tak tedy reklamace, nevedela jsem, jak dlouho ma takova baterie pri beznem provozu vydrzet a jestli se na to vztahuje zaruka. Dekuji.

mate59

Bez použivání netu a aplikací mi vydrží skoro 4 dni.

monika123*
hodnocení

Nasla jsem si nejake odpovedi tady na stejny problem, ale nosit podle me dalsi baterku v kabelce nebo po 8 hodinach dobijte, jakoze je to v pohode se mi nezda reseni :( PS: zadne aplikace nemam a mit nebudu. Telefon je vazne jen na volani, sms a obcasne podivani se kolik je hodin :)

mate59
hodnocení

0x

Jestli provedete tovární nastavení, zmažete si všechny údaje.Zkuste použít jen resetování zařízení.On si sám spouští na pozadí aplikace, vypnete wifi,GPS,prenos dat a pod. a resetujte.Jestli to nepomúže, je chyba v baterii.

hodnocení

0x

Příjde mi směšné, když si někdo stěžuje, že musí denně dobíjet telefon, když telefon vydrží při používání všeho co člověk denně od mobilu požaduje je minimálně dostačující, copak vy nechodíte denně spát? :) Stejně tak je prostě dobré si zvyknout dát telefon na nabíječku.

Jinak k úspoře energie, jas dispeje nastavit na minimální přijatelný jas, vypnout Wi-Fi, vypnout datové služby, vypnout GPS pokud ani jedno není zrovna potřeba.

@bmbx: pokud mobil, na kterém prakticky nic nedělám, vydrží 8 hodin, je něco špatně. 8 hodin mi osobně nepřipadne jako den a je to prostě žalostně málo, 8 hodin, to ráno vypojíš mobil z nabíječky a je vybitý, než ti skončí pracovní směna.

mikihans:

Já napsal - pokud tolik vydrží při používaní všeho co člověj deně v průměru potřebuje :)

Pak jsem něco doporučil a ještě k tomu přidám - kolega měl nedavno vše povypínané a přesto to ukazovalo ikonku synchronizace a žralo mu to nevídaně baterku. Nechápal jsem jak to může něco synchronizovat bez datových služeb a Wi-Fi :-D Nakonec zjistil, že na vině je aplikace YouTube, pořád mi to není jasné, ale jak jí odinstaloval, má výdrž mobilu v pohodě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]