Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pred rokem jsem si koupila S3 mini. Docela spokojenost, ale cca poslednich 10 dni ho musim nabijet denne, nekdy ho nabijim vecer a rano po probuzeni je tlf mrtvy takze ani ne 8hodin a je vybity. Pritom nehraji hry, neserfuji, nic...Mam ho vylozene na sms a pokud nekdo vola . Otazka je, zda je to k reklamaci, ci staci koupit nova baterie? Jo a obcas mi tam vyjede pri vybiti anglicky psana stranka
co jsem pochopila , asi nejaka chyba, nebo upozorneni. Nemel jste nekdo to same? diky
Najlepšie ak je možnosť vyskúšať telefon z inou dobrou bateriou.Pre istotu skontrolovať a vypnúť wifi,apod.zariadenia.Ak to bude aj novú batériu vybíjať,tak ho reklamujte.Ale myslím že aj na batériu sa vsťahuje reklamácia.Tak ho reklamujte.
Ale aj tak by som telefon skúsil z dobrou batériov.Aspoň budete vedieť v čom je chyba.Ozaj a batéria sa v telefone nabije?Nie je problém v nabíjačke?
Příjde mi směšné, když si někdo stěžuje, že musí denně dobíjet telefon, když telefon vydrží při používání všeho co člověk denně od mobilu požaduje je minimálně dostačující, copak vy nechodíte denně spát? Stejně tak je prostě dobré si zvyknout dát telefon na nabíječku.
Jinak k úspoře energie, jas dispeje nastavit na minimální přijatelný jas, vypnout Wi-Fi, vypnout datové služby, vypnout GPS pokud ani jedno není zrovna potřeba.
mikihans:
Já napsal - pokud tolik vydrží při používaní všeho co člověj deně v průměru potřebuje
Pak jsem něco doporučil a ještě k tomu přidám - kolega měl nedavno vše povypínané a přesto to ukazovalo ikonku synchronizace a žralo mu to nevídaně baterku. Nechápal jsem jak to může něco synchronizovat bez datových služeb a Wi-Fi Nakonec zjistil, že na vině je aplikace YouTube, pořád mi to není jasné, ale jak jí odinstaloval, má výdrž mobilu v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.