Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nasvícen lonngboardu pomocí LED pásků

Od: zuntr* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl bych si nasvítit longboard (trochu jiný druh skateboardu) a díval jsem se na

TOHLE video, ale moc tomu propojování drátků atd nerozumím. Nevím jak ty dvě led pásky spojil do jedné atd. Mohl by jste mi někdo pomoct a vysvětlit mi to?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Chce to minimální znalost elektrotehniky. 2x barevný led pásek cca 50 cm, krabičku pro 9 Volt. baterii s vypinačem a dvoubarevný kablíky pro propojení. Na led pásky naletovat kablíky příkl. červený na + a černý na - pól. Na led pásku je to označeno. Kablíky svedete do krabičky s baterii a spojité k sobě černé a červené přes vypinač k baterii. Přidělání na prkno vidite na videu. Drobné úpravy si musíte promyslet. Nic na tom není.

doplněno 27.04.15 20:07:

Musíte dodržet polatitu. Stejnou barvu k sobě a jednu přes vypinač na + pol k baterii, druhý na - pol baterie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]