Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stal se mi problém. Koupil jsem u Alzi telefon, jehož kopii dokladu jsem si dal do účetnictví.
Nyní jsem zjištil že originál dokladu je nedohledatelný, nevíte, zda mám právo na vystavení nového dokladu na
základě kopie starého? Na dokladu je uvedeno EMEI telefonu, takže je jasné že doklad patří k mému zařízení.
Děkuji Marek
Kopie vystavit jde. Jestli na to máte právo netuším, ale zkusila bych se s nimi domluvit. Neměl by to být takový problém.
Myslel jsem to tak právě, jestli mám právo na vystavení nového originálu, bojím se komplikací kdyby s přístrojem do budoucna cokoliv bylo.
To jako kvůli reklamaci? U Alzy lze reklamovat bez jakéhokoliv dokladu, načtou si výrobní číslo (IMEI) a vědí, že byl koupen výrobek u nich a kdy.
Ano, reklamoval jsem takto několikrát, jen si nejsem jistý jestli to není podmíněno registrací na stránkách Alzy při nákupu.
Kdo je registrován, tak na stránkách dohledá všechny doklady svých nákupů od existence Alzy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.