Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lokalita Přerov, signál Kabelové TV NejTV. Doma na TV LG dám automatické ladění a dostanu 30 kanálů, což je základní nabídka v digitálu. Mezi nimi jsou i kanály z multiplexu 4.
Ve vedlejším pokoji na TV se settopboxem kanály multiplexu nenaladím a zapojení je úplně stejné.
Naproti v bytě na nové TV Samsung provedu totéž, ale naladím jich pouze 25 a kanály multiplexu 4 tam nejsou.
V čem by mohl být problém? U toho settopboxu tomu nerozumím vůbec, u toho Samsungu si myslím, že tam není frekvenční pásmo, ale je to nová TV.Proč to tedy na té LG funguje.
Děkuji za postřehy.
tady je nabídka pro nej tv Přerov nejtv.cz/... a pár odpovědí na technické dotazy nejtv.cz/... tv šíří v kabelových sítích signál analogový, DVB-C, DVB-T; záleží tedy, jaké tunery máte v jednotlivých přijímačích, dále pro některé signály je nutný CI slot s dekodérem (u kabelovky Nej tv je to Conax) a kartou...třeba Sony Bravia KDL-32R415B má DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C odsud alza.cz/... pokud dáte typy jednotlivých přijímačů, je možno většinou dohledat typy tunerů...a tím rozdíly v příjmu Nej tv...taky využívám Nej, v jiné lokalitě (centru Nej, ne sídle...)
Dobrý den, patrně jde o to, že každý přístroj má jinou citlivost tuneru - vcelku běžná věc.
Anténa je stále stejná a její směr? Zdravím!
doplněno 26.04.15 09:10:S kabelovkou nemám zkušenost, ale kdysi jsem zkoušel asi tři STB a každý naladil jinak, resp. měl jinou sílu signálu a počet stanic. Zda jde o různou citlivost tunerů i u kabelovky, nevím. Já jsem zkoušel DVB-T.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.