Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme doma LDC tv 50Hz, obraz nic moc zejm u rychlých scén. Myslíte, resp. máte zkušenosti, že je lepší vzít LED TV 200Hz (700 MCI) než 100HZ (500 MCI). Rozdíl v ceně je cca 2tis. Dík.
ja takovou mam od samsungu (200hz), obraz je peknej, ale porad je to lcd. beznym okem neuvidite ze obraz nestiha, pouze pokud bezi treba hodne rychle titulky nebo v hokeji neuvidite rychle strelenej puk
0x
Je fakt, že dneska je to jen komerce. Můj příbuzný si nedavno koupil televizi za (podle mě) nekřestanské peníze. Ale jemu se líbí. A můžete tomu odporovat?
Sám si koupím tu nejlevnější, s tím, že za pár roků to otočím.
miramira: Možná jsem Vás špatně pochopil ale píšete, že nepotřebujete dvbt2 (HD), nepotřebujete vše na max a nevím jestli máte satelit na S2 (HD) možná ano, možná nikoliv. Na co pak chcete ve vývoji čekat? Mít alespoň kvalitní obraz v HD je dnes základ ve vývoiji a vysílání.
doplněno 26.04.15 08:46:Chtěl jsem napsat...v přijmu a vysílání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.