Chtela bych poradit jak to udelat aby se mi mobil nesnazil chytat mobilni sit. Mam v mobilu pouze wifi a Simku ne. Nepotrebuji ji. Presto spotreba baterie tvrdi, ze 84% baterky spotreboval mobilni signal. Stale sviti "pouze nouzove volani ", ale ani to ja nechci. Jak v androidu vypnout at to nepouziva pripojovani na signal? P.s. kdyz jsem Simku zasunula, spotrebovavalo to porad stejne. Poradite?
V režimu letadlo se WiFi vypne, to ano. Ale jde zapnout a využívat. Tedy WiFi pojede, mobilní sítě ne, jak je přáním autora otázky. Samsung s4 s tím problém nemá, android 5. Zvolit režim letadlo + zapnout WiFi.
Mam vodafone 985n smart 4 power a v letadle wifi nejde zapnout. Zkousela jsem to. V androidu jde vypnout vse, jen vedet co. Nejakou dalsi radu? Potvrzuji ze v mem 2.telefonu A4 wifi v letadle zapnout jde. Ale v tom dalsim ne. doplněno 25.04.15 19:42: A3 samozrejne
alka*
Dobra a inteligentni odpoved. Neporadite, ktera aplikace zajistuje ten telefonni modul?
Komunikace přes 3G která je energeticky náročná vypnout lze, lze vypnout i 4G (nastavení>bezdrátová...>mobilní sítě>režim sítě>pouze GSM) U GSM je možné, že standardně u telefonu vypnout nejde aby byla zachována možnost dovolat se na 112 / 911. Nemyslim si, ale že v režimu bez SIM karty by telefon měl spotřebovávat 84% energie do RF... to buď není pravda, neboje někde "chyba" (třeba to tam počítá i wifi). Můžete jak již psal @ohneta využívat režim letadlo - vždy, když telefon nebudete používat, můžete namísto vypnutí wifi zapnout letadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.