Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Media player a DVD

Od: richocet odpovědí: 7 změna:
Ahoj,nejde mi přehrávat DVD na Windows media player 10.jednotku pro přehrávání mám instalovanou,ale dekoder DVD nevím.Jde to někde zdarma stáhnout?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elmar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
žádný dekodér není. WMP umí přehrávat DVD sám od sebe. Zkoušel jsi jiné přehrávače? Co přesně znamená"nejde mi přehrávat"?
richocet
ukáže se mi tam to varování o kopírování disku a pak mám černou obrazovku a ukazuje to neznámý disk dvd.V jinym přehrávači mi to taky nejde tak nevím.
elmar*
Takže jakoby kus filmu to přehraje (to varování) ale hlavní film to nezobrazí? Zkusil jsi zobrazení menu? To funguje, nebo taky ne?
richocet
Přesně tak a menu je titul1 až titul30.Spustí se to varování a pak tak 2sekundy je slyšet zvuk a pak to zamrzne.

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nevim přesne ale media player neumí sám přehrávat DVD alespon ten co je ve win XP!je treba naistalovat nejaký software pro přehrávání DVD, např. power DVD a pak ti to půjde myslim bez problémů.jestli mas i toto tak se podívej jestli nemas zaškrtnuté hardwarové urychlení bo to nekdy dělají starší verze přehrávaču že defalutně nastaví hardwarové urychlení a pak jsou problémy s přehráváním.

deamoniac
doplnit odpověď
hodnocení

0x
potřebuješ kodek MPEG-2 pokud chceš free řešení tak se podívej na www.codecpack.com jinak stačí naistalovat nějaký placený DVD přehrávač WinDVD, POwerDVD a pak odinstalovat a ty kodeky zůstanou v systému!
al bunda*
Nebo jsou kodeky na CD přiloženém k časopisu Počítač pro každého. Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]