Nejste přihlášen/a.
Prosím, můžete mi doporučit někdo značku pračky, která vydrží déle než 3 roky? Měla jsem Whirpool Ingnis a moc nevydržela, ač všichni říkají, že Whirpoolky jsou dobré.
díky
máme pračku LG už 5 let a zatím OK
sice nám po 3 letech odešel program, ale natrefili jsme na servisáka který nám sehnal nový za 500,- kč
Jinak prej momentálně jsou méně poruchové Indesit a také nám doporučil v případě že když by jsme si chtěli koupit novou pračku tak Gorenje,Zanussi anebo Candy
Jednak že náhr. díly nejsou až tak moc drahé jako do Whirpool, Bosch,Siemens ale také jsou na rozdíl od těchto zmiňovaných i méně zaregistrovaných poruCH
Říkal, že na prodejně měly i ty zančkové/dražší a lidé je prostě nechtějí. Jsou prostě drahé
Tak je to aspoň u nás na severní moravě
Dobrý večer, protože od roku 1994 pracuji v obchodě jako vedoucí a posledních 5 let máme na centrále také černou a bílou techniku, pořídili jsme si s manželkou spotřebiče značky Electrolux. Také jsem je doporučil svojim kamarádům. Všichni jsou max spokojeni. Whirpool jsou dobré, ale až od vyšší ceny. Tak mi to potvrdili i další vedoucí a prodavači z jiných - konkurenčních obchodů. Jinak www.oaza.cz
Ladislav
Tak já mám od roku 1992 pračku ARDO - bez jediné poruchy. Snad jsem to teď nezakřikla? V té době se tady začala tato značka prosazovat. Je pravda, že jsem sama a peru tak 1 až 2x týdně. Ale maximální spokojenost, jenom po každém praní vysuším dole žlábek u gumy okolo dvířek. Tam zůstává voda.
Peru cca 6-8 praček týdně hlavně na svá tři prasátka (rozumějte : manžel a dva synové..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.