Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus memo pad 7 pořád se načítá

Od: hager odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit, při spuštění tabletu Asus memo pad 7 se přístroj pořád načítá, už to trvá 2 hodiny. Zkoušel jsem ho i vypnout a zapnot znovu, ale pořád načítá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A je pripojený k internetu? Stáva sa,že prístroj sa spojí s wifi routrom no router nie je pripojený a tak stále načítava.

hodnocení

0x

pokud máte data na kartě, vyjměte ji, pak resetujte do továrního nastavení -

No a pokud se nepodaří, reklamace / servis.

potrestany
pokud máte data na kartě, vyjměte ji, pak resetujte do továrního nastavení - Mám stejný problém a toto jsem už skoušel a nic se neděje. Vůbec se položenej android neoběví prostě se načte kolečko a běží a běží. Chtěl jsem se dostat do tabletu a přepsat 4.1 android ale ani pc ho nevidí tak už nevim jak dál.*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]