Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám takovej problém a to z Repro Genius GX GAMING SW-G5.1 3500 najednou přestalo vypínat se světlo vzadu modré předtím normálně vše se vyplo a žádnej problém neví někdo co stím pokud je má a má taky takovej problém?
no já myslím že je tam jen na krásu protože vepředu je taky dioda a ta mění barvy když je repro zaplé celé ale předtím když sem vypnul bud ovladačem a nebo ručně na panelu repro tak obě zhasly hnedka ale tet prostě se vypne jen vepředu a zadní svítí pořád a vůbec se nevypne jen až když vypnu tlačítkem vzadu Power tak zhasne pomalu ale když tohle udělám a pak zapnu znova Power tak se mi smaže nastavení hlasitosti a bass právě takže nevím co stím je budu moc rád za každou pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.