Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám prosbu jak zrychlit telefon?
mám 8 jádrové Lenovo mediatek MT6592 2.0 Ghz RAM 4096 MB
je to neuvěřitelně líný mobil než se mi načtou kontakty než to přepnu na něco jiného hrůza ![]()
Prosím o radu jestli to jde nějak zrychlit koupila jsem si ho že bude pořádně makat a nic ![]()
Nemám stažené žádné hlouposti vůbec nic
Děkuji
0x
Většina telefonů se vyrábí v Číně. Doporučil bych používat nějaký čistič-cleaner například play.google.com/...
Clean Master a podobné "ptákoviny" ani nestahujte, akorát vám vytvoří další nesmyslné soubory v už tak malé interní paměti. Antivir pro Android je to samé, jako kdyby jste chtěl přidat na tank neprůstřelná okna.
Odinstalujte to, co už nepotrebujete. Nebo nejlepší cesta - proveďte tovární reset telefonu.
0x
To ze ma telefon ve spcifikacich 8 jader a 4giga pameti vubec nic neznamena o realne rychlosti.
Velky rozdil je v tom,jestli se telefon jenom vyrobi v cine, nebo i vymysli.
Cinan tam naflaka to nejlevneji- tj nejlevneji pameti pozadovane velikosti, jak jsou rychle neresi. To same procesor atd.
Flakne tam android a prodavat. Ze by ho nejak testoval a odladil jako seriozni vyrobci? Stejne mu to nikdo nebude reklamovat a posilat zpatky.
A vysledek mate v ruce. Tabulkove nadupany telefon, ktery je jak snek.
Proste ty telefony nejsou odladene a stoji za prd. Ale jsou levneeeee
0x
No prvně bych se kouknul do sys informací jestli to skuutečně má takový parametry jak se uvadí na papíru. Koupeno přes nějaké CZ prostředníka nebo přímo s Číny?
0x
Pravdepodobne ti beží na pozadí veľa otvoreních aplikácii ktoré sa neustále synchronizujú,napr.Ak budeš prihlásená stále na facebooku tak ti bude rôzne upozornenia,fotky a podobné veci triediť stále.A ak máš android a nepotrebuješ pre beh naištalovanej aplikácie google služby,tak túto aplikáciu odinštaluj,ona sa tam sama inštaluje pri aktualizáci google play.Snaž sa nastaviť telefon tak,aby šlo najmenej aplikácii na pozadí a aby neprebiehala neustála synchronizácia jednotlivých položiek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.