Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám prosbu jak zrychlit telefon?
mám 8 jádrové Lenovo mediatek MT6592 2.0 Ghz RAM 4096 MB
je to neuvěřitelně líný mobil než se mi načtou kontakty než to přepnu na něco jiného hrůza
Prosím o radu jestli to jde nějak zrychlit koupila jsem si ho že bude pořádně makat a nic
Nemám stažené žádné hlouposti vůbec nic
Děkuji
Většina telefonů se vyrábí v Číně. Doporučil bych používat nějaký čistič-cleaner například play.google.com/...
No prvně bych se kouknul do sys informací jestli to skuutečně má takový parametry jak se uvadí na papíru. Koupeno přes nějaké CZ prostředníka nebo přímo s Číny?
Pravdepodobne ti beží na pozadí veľa otvoreních aplikácii ktoré sa neustále synchronizujú,napr.Ak budeš prihlásená stále na facebooku tak ti bude rôzne upozornenia,fotky a podobné veci triediť stále.A ak máš android a nepotrebuješ pre beh naištalovanej aplikácie google služby,tak túto aplikáciu odinštaluj,ona sa tam sama inštaluje pri aktualizáci google play.Snaž sa nastaviť telefon tak,aby šlo najmenej aplikácii na pozadí a aby neprebiehala neustála synchronizácia jednotlivých položiek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.