Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý telefon

Od: andrejka44 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den mám prosbu jak zrychlit telefon?

mám 8 jádrové Lenovo mediatek MT6592 2.0 Ghz RAM 4096 MB

je to neuvěřitelně líný mobil než se mi načtou kontakty než to přepnu na něco jiného hrůza :(

Prosím o radu jestli to jde nějak zrychlit koupila jsem si ho že bude pořádně makat a nic :(

Nemám stažené žádné hlouposti vůbec nic

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Budu se opakovat - levna cina, papirove oslnivy vykon,realně nepouzitelny šunt...

hodnocení

0x

Většina telefonů se vyrábí v Číně. Doporučil bych používat nějaký čistič-cleaner například play.google.com/...

clean master má v sobě i jednoduchý antivir, kterým bych práci čističe dokončil. To že přístroj se 2GB paměti a osmijádrem pracuje líně rozhodně normální není, ať už ho vyrobili rýžojedi nebo nedostižní machři od špatně okousaných ohryzků.
Jen velikost a počet jader není rozhodující. Problém u čínských telefonů je v použitých čipech a jejich R/W rychlosti.
Clean Master a podobné "ptákoviny" ani nestahujte, akorát vám vytvoří další nesmyslné soubory v už tak malé interní paměti. Antivir pro Android je to samé, jako kdyby jste chtěl přidat na tank neprůstřelná okna.
Odinstalujte to, co už nepotrebujete. Nebo nejlepší cesta - proveďte tovární reset telefonu.

mot
hodnocení

0x
Podle me nejaky cistic nepomuze.
To ze ma telefon ve spcifikacich 8 jader a 4giga pameti vubec nic neznamena o realne rychlosti.
Velky rozdil je v tom,jestli se telefon jenom vyrobi v cine, nebo i vymysli.
Cinan tam naflaka to nejlevneji- tj nejlevneji pameti pozadovane velikosti, jak jsou rychle neresi. To same procesor atd.
Flakne tam android a prodavat. Ze by ho nejak testoval a odladil jako seriozni vyrobci? Stejne mu to nikdo nebude reklamovat a posilat zpatky.
A vysledek mate v ruce. Tabulkove nadupany telefon, ktery je jak snek.
Tys viděl nějaké brenchmark testy že do toho tak vidíš? A jak se tvé teorie sžívají s představou že v první desítce tabulek antutu je číňanů už přesilovka nad těmi tvými "seriózními" výrobci. Podle mě je to plácání rozumů vycucaných z palce. Stejně užitečné jako zde na fóru pravidelná odpověď na otázku - jaký koupit Android / kup si mobil Lumia.
mot
Jasne jsou prvni v benchmarcich, to uzivatel oceni. To nic nevypovida o realne rychlosti pro uzivatele. tazatelka neni prvni, kdo si stezuje,ze ty telefony stoji za prd at uz maji specifikace jakkoliv dobre.
Proste ty telefony nejsou odladene a stoji za prd. Ale jsou levneeeee
Benchmarky typu Antutu bych vůbec nezmiňoval. Ne jen že jdou oblafnout jen obyčejným uživatelem, ale celý test je postaven na několika různorodých operacích, které takto a v tomto pořadí uživatel snad nikdy neudělá.

andrejka44
hodnocení

Děkuji všem za "rady" :) cleaner si stáhnu jinak tam mám jenom stažený avast mobile jinak nic jo vlastně mám staženo CPU-Z abych si zjistila co v telefonu opravdu je (ale stejně tomu moc nerozumím :) )

A bohužel telefon levný nebyl :(

kangaroo*
hodnocení

0x

No prvně bych se kouknul do sys informací jestli to skuutečně má takový parametry jak se uvadí na papíru. Koupeno přes nějaké CZ prostředníka nebo přímo s Číny?

andrejka44
hodnocení

Dobrý den stáhla jsem si CPU-Z a tam je vidět co má ale já tomu moc nerozumím mohu to sem kdyžtak vypsat ale to co bylo psané na internetu to tam asi je ale je to hrozný :( občas někdy jde úplně v pohodě třeba to něco chce a já nevím co :)

hodnocení

0x

Pravdepodobne ti beží na pozadí veľa otvoreních aplikácii ktoré sa neustále synchronizujú,napr.Ak budeš prihlásená stále na facebooku tak ti bude rôzne upozornenia,fotky a podobné veci triediť stále.A ak máš android a nepotrebuješ pre beh naištalovanej aplikácie google služby,tak túto aplikáciu odinštaluj,ona sa tam sama inštaluje pri aktualizáci google play.Snaž sa nastaviť telefon tak,aby šlo najmenej aplikácii na pozadí a aby neprebiehala neustála synchronizácia jednotlivých položiek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]