Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existují i sluchátkové zesilovače. Zdravím!
doplněno 16.04.15 06:49:2kedar - to uznávám jen částečně. Ono z otázky není jisté, jaký problém tazatel řeší, resp. možná je ta hlasitost jen špatně nastavená nebo je normální, ale tazatel tam nemá basovou složku hudby a je nespokojen. Rozdíl v poslechu přes mobil a poslechu přes (skutečné) Hi-Fi je jasný. Takže, očekávat stejný výsledek nelze. Já bych to také neřešil tím zesilovačem (další "krám"k mobilu), ale chtěl jsem na tuto možnost tazatele upozornit. Rozhodnutí je na něm. A možná má pravdu kolega, že jsou k mobilu jen nevhodná sluchátka.
Kupovat sluchátkový zesilovač pro mobil (který by měl hrát ze startu fest) je nesmysl.
To snad uznáte, ne.? Je to stejné, jako bych měl kupovat tento zesilovač pro MP3 Player.
Tyto krámy už mají mít ve své podstatě přehrávání muziky "v krvi".
Ovšem dnes tomu tak není.
Faktem je, že poslouchám metal a tam je trošku nutná vyšší dynamika.
Nemají ta sluchátka moc velkou impedanci, nebo malou citlivost? Já bych si pořídil lepší sluchátka, není důvod, aby telefon hrál slabě, jedině, že je vadný.
Zdravím.! Některé mobily (dnes už většina) mají v sobě omezení hlasitosti, díky hloupému nařízení EU.
Když jsem šel před vánoci vybírat mobil pro dceru, tak jsem si sebou do obchodu vzal své sluchátka
Sennheiser HD 558 + Mikro SD kartu s muzikou a podle toho jsem různé mobily posoudil.
Výsledek byl žalostný. Více než 80% mobilů hrálo velmi bídně. I zvuk příchozího hovoru byl velmi slabý a nešel nijak zesílit.
Nakonec vyhrála jedna z Nikií.
Tenhle mobil jsem měl chvíli taky. Je pravda, že Sennheiser sluchátka bez svého regulátoru hlasitosti v něm hrála příšerně potichu. Např. v MHD naprosto nepoužitelné. Samozřejmě všechna nastavení telefonu byla na max. Při vyměnění za HTC One S, které jsem měl taky s sebou, byla hlasitost dostatečná a ani nebyla na max. Nyní jsem v práci vyfasoval Huawei P6 nazpátek, tak jsem zvědavej, jestli si budu moct budbu pouštět nahlas, jak potřebuji. Už mám sluchátka s vlastní regulací, tak to zkusím ohulit ještě tam. Jinak mi jiné řešení než externí zesilovač (krabička navíc) asi nezbyde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.