Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl jsem půjčený set top box a nyní mám zase jiný, nedaří se mi naladit nějaký kanál, nemohu se s tím domluvit.
Neporadil by mi někdo co s tím? Nevím si s tím rady, set top box má značku Mascom.
Mám jej připojený nyní ke starší TV panasonic TX-29AL1P
Přikládám foto obrazovky.
Děkuji mockrát
tak v tom případě připojte přímo TV a zkuste naladit...v zásuvce už bývá signál upraven pro TV...jakou TV máte? typ, výrobce...
doplněno 15.04.15 09:13:pokud nezjistíme, jak máte provedenou STA, můžeme pouze zkoušet radit...pokud TV, napojena účastnickou šňůrou na TV zásuvku, nic nenaladí, zkuste opravdu ty sousedy,...poptat se, co používají pro příjem TV, typy, názvy...
Když jsem připojil na zkoušku LED TV která přijímá jíž digi signál, hrála. Nyní připojuji jen obyč TV a nic nejde naladit.
U sousedů jsem byl, mají většinou všichni satelity.
TV mám starší panasonic TX-29AL1P, ta přeci nepřijímá digi signál ne?
Ale v některých domech mají STA se zabudovanými settopboxy, které převádí několik TV programů do analogu a ten je pak šířen rozvodem po bytech, ale to asi není váš případ.
Dobrý den,
mám v paneláku pouze společnou anténu? Potřebuji to nastavit na ní, jak to udělat? Satelit nemám.
Děkuji za pomoc
Settopbox je jakákoliv přídavná krabička k TV, je však mezi nimi rozdíl na jaký signál je určena, může to být satelitní příjem, pozemní digitální příjem, kabelová televize - pořád je to settopbox
Lidi si zvykli nazývat settoboxem jen příjímače určené k příjmu pozemního digitálního signálu a dokonce používají i takový nesmyslný termín, jako televize se zabudovaným settopboxem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.