Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
můj Kindle Paperwhite 2 mi píše hlášku:
If you want to read or shop on your Kindle while continuing to charge over USB, please keep the USB cable attached, but eject your Kindle from your computer.
Důležité je, že hláška je na displeji stále, ať je připojený nebo není (k PC ho běžně nepřipojuju vůbec, nabíjím přes nabíječku do zásuvky a knihy zasílám přes wifi). Nereaguje ani pokud dlouze podržím vypínací čudlík...
Takze podrzet30 seca nechat zarizeni v klidu lezet bez dalsich akci nepomohlo?
doplněno 13.04.15 11:42:Jsem rad, ze to nebylo nic zavaznejsiho
Dobrý den, asi bych zkusil dostat se s čtečkou mimo dosah Vaší "wifiny". Ta hláška zřejmě přišla přes internet. No, a potom asi zkusit restart (viz návod). Zdravím!
P.S. Případně počkat, až dojde v čtečce energie a ta hláška snad zmizí.
doplněno 13.04.15 11:15:dakon - já mám Kindle 5 a zatím jsem se s tím nesetkal. Ale, netvrdím, že má rada je nad zlato.
doplněno 13.04.15 11:29:Jo, tak, kolega to trefil. No, Kindle 5 také vyžaduje delší čas držení tlačítka pro restart.
doplněno 13.04.15 11:57:dakon - ano, ta "wifina" je stále aktivní. Jedině ji zrušit v nastavení - a potom zase vyhledat a spojit.
A pokud dojde čtečce energie, tak nejde ani "wifina" . Ale, po nabití zase naskočí.
Kindle mam, tedy starsi verzi, ale tohle se mi zda spis jako chyba firmware. Tuto hlasku to skutecne pise, kdyz si pripojite kindle do PC. Zkusil by jsem to tak opravdu pripojit, treba se vzpamatuje.
Jinak se zkusit podivat na:
doplněno 13.04.15 11:43:Jasne, chapu, ja mam porad staricka, ale jsem spokojeny, dokonce mi lezel pres rok v supleti, nez jsem ho zapnul (zastance knih). No, uz jsem zmenil nazor . Jinak u 5 se take sama zapina wifi? Tohle me na tom celkem stve kvuli baterii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.