Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si novou navigaci, s kterou se snažím seznámit. Bohužel v místnosti není dostatečný signál, abych s navigací mohl laborovat, zároveň s návodem na obrazovce PC. Doporučí někdo vhodné zařízení k zesílení signálu v místnosti.
Díky flodur.
Já mám dobré zkušenosti s opakovačem ROGER GPSR-EP-EU, je to kvalitní přístroj z hlediska RF, jeho největší výhoda oproti levným gps opakovačům však spočívá v tom, že má regulovatelný výkon a indikátor vybuzení, dokáže se tedy přeně nastavit jeho výkon tak, aby byl co nějvětší ale zároveň aby přístroj sám sebe neovlivňoval na přijmu.
doplněno 13.04.15 10:12:Aha, Vám jde o jedne přístroj, tak to nemá cenu investovat do opakovače
Jedině externí anténa na okně. Navázaná buď přímo, nebo pokud navigace nemá konektor, tak buď druhá anténa, nebo vazební smyčka z nějakého silnějšího drátu v blízkosti navigace. Vypadá to divoce, ale funguje to.
Zdravím,
Pro nikdo: šlo by to upřesnit případně přiložit malůvku. Jakou externí anténu (typ či druh, provedení) a když navigace nemá konektor, jak by měla ta vazební smyčka vypadat?
flodur.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.