Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevím, jak přetáhnout poznámky (text) z mobilu z POZNÁMEK do PC. Když připojím mobil k PC kabelem USB, tak se mi zobrazí ÚLOŽIŠTĚ, ale v něm ty POZNÁMKY najít nemohu... Poraďte, prosím... Díky.
Poznámky můžou být na paměťové kartě, kromě úložiště by se měla objevit i paměťová karta, takže po připojení telefonu se zpravidla otevřou 2 paměťová místa.
Další věc je jaký program na poznámky používáte, vzniklý soubor nemusí být v PC podporován.
Po připojení mobilu (LG G2) se mi objeví jen to ÚLOŽIŠTĚ. POZNÁMKY už v mobilu byly nainstalovány. Něco jsem si tam napsala, teď bych to potřebovala přenést do PC. Ale jak?
Máte do PC instalovan software pro správu telefonu? To muže být dajší důvod proč se nezobrazí vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.