Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
vlastnim camcorder Samsung HMX-F90/HMX a zarazila me delka nahravani zaznamu a to pouhych 20minut. Pokud clovek nahrava video o delce 60minut a dele... vysledne se vytvori tri samostatna videa o delce 20m kazde, coz by mi ani nevadilo jako to.. ze vzdy pote pri skompletovani chybi zhruba az 5sec. zaznamu.
V nastaveni se mi nic nepodarilo najit. Ani v manualu.
Jak mam odstranit tento limit pro plynule nahravani bez strihu v kamere?
Dekuji
A kde těch 5 sec. chybí? Mezi klipy, na konci? Tak spojte až v softwaru v pc. Tam to je celé?
Praveze to edituji potom cele v programu a chybi mi tam proste pet sekund zaznamu coz je hodne na prd.
Z 60 minut chybí 5 vteřin a kde? Na konci nebo mezi spojením? To musíte poznat kde to chybí ne?
doplněno 11.04.15 16:02:V jakém editoru to kompletujete?
doplněno 11.04.15 16:07:Pokud to tak je stále, tak si musíte dávat rezervu při natáčení, jak začátek, tak konec. Normálně se tak nátáčí pro případné střihy. přechody atd.
kamera nataci.. po 20minutach se zaznam ukonci a za pet vterin pokracuje od noveho zacatku na dalsich 20minut.
editor nehraje roli. Je mi jasne ze si musim davat na to pozor ale me jde o to jak se toho zbavit. toto jsem jeste nikdy nevidel aby toto nejaka kamera delala. mam tam sd kartu dost velkou na to, aby se tam veslo 900minut zaznamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.