Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem vysílání závodů F1 v ČR

Od: robi* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

rád bych pro svého tchána zajistil televizní příjem závodů F1 v českém jazyce. Letošní ročník je vysílán na placených kanálech u nás na Sport 1 (jestli se nepletu). Poradil byste mi prosím někdo přes kterého sprostředkovatele signálu (UPC, CS link apod), bych sehnal nejvýhodnější (rozuměj nejlevnější) způsob příjmu F1. Děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V dosahu polských kanálů stačí naladit polsat sport. Dávají komplet od pátku do neděle včetně všech kvalifikací . To je nejlevnější řešení. Bohužel funkční tak 60 km od hranic
doplněno 10.04.15 21:11: No když tak trpíš až do stredy, tak bych tip měl...Ne že bych chtěl propagovat wárez ale často stačí nechat vyhledat vhodný plugin do XBMC nebo stream odkaz do VLC. Zrovna jsem napsal do gůgl okýnka VLC+Polsat+sport a myslím že by se něco dalo najít. Linky do VLC mají většinou krátký život. Když se moc rozkřiknou tak se stream přetíží a sranda končí. To XBMC je malinko složitější ale mívá delší životnost.

Tak tam bych chtěl bydlet; řeším to tak, že závod stáhnu ve středu, čtvrtek z ulozto (díky tomu, že to tam někdo dá) a holt to vidím za 3 dny

Díky za tip, on ten stream by mě asi sežral veškerej datovej příděl, mám 4GB/měs. V tom ulozto najdu celej závod v 1,5 GB, i to mi trhá žíly.

aroff
hodnocení

1x

Na Sport1 jsou tréninky a kvalifikace, samotný závod je na Sport2.

Nejlevněji vás to vyjde na internetu hahasport.com/...

Pokud není možno z internetu tak pak zaplatit u Skylinku balíček Flexi 7 a vybrat si 7 programů, mezi nimi Sport 1a 2

hodnocení

0x

Co je výhodnější nevím, nepátral jsem po tom. Osobně mám Skylink a spokojenost.

Nehledě k tomu, že už vloni byla formule 1 takový zvláštní, divná, nezáživná. Ono už 2,4 l osmiválce nebyly úplně ono, ale ještě se to dalo. Ale ted ty čtyřválce, nějak mě to nechytlo.

Kdeže jsou 3,5 litrový dvanáctiválce. To byl opravdu vrchol motorismu. Zvuk úplně famózní. Od tý doby to šlo jen a jen k horšímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]