Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Omlouvám se za třetí založenou otázku k zenitu e... povedli se mi vyndat dvě ruličky které namotávají plátýnko závěrky ale větší váleček na druhé straně prostě nedokážu vyndat :/
Ze spodní strany už se nedá nijak odmontovat takže to bude chtít asi rozmontovat hořejšek... ale to je zase otázka ja?
dokázal sem rozmontovat kolečko časů a natahování závěrky ale kolečko pro navýjení filmu prostě nevím jak odmontovat...
Ti co nemaj nic k věci ať nepíšou žádný koment... tohle je poslední otázka na téma rozebírání zenitu e takže v klidu dejte křížek.. děkuju za všechny rady k věci...
První fotka je váleček který potřebuju vyndat...
Druhá fotka je sundané kolečko časů, dál nevím co a jak...
Třetí fotka z internetu... přesně to co potřebuju vyndat...
Jistěže je mám. Jinak bych nepsal. Nabidni a uvidíme. Spíš je chovám jako starožitnost. Objektiv je základní.
Mám taky jednoho zenita s objektivem, fotoaparát je nefunkční, ale na to bych potřeboval aby měl den 72hodin, je toho moc co musím dát do kupy a na ten zenit už nemám motivaci, v pořadí je digitální Alfa A 200 s rozbitoru stabilizací
Ahoj povedlo se ti to nakonec rozebrat? Jak. Zrovna řeším stejný problém :/. vše rozebráno, jen to kolečko převíjení ee :/ Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.