Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, království za schéma Nemáte někdo prosím schéma zapojení svářečky JS 90-2 a nebo info, kde jej najít. Povedlo se mi jen něco málo najít na svarforum, ale stránky asi již neexistují a obrázek nejde v dostatečné kvalitě zvětšim. Moc děkuji všem dopředu, kdyby se mě někomu zželelo a pomohl.
O co se ti přímo jedná mam ve sklepě schéma na js 90 -1 a js 90 -f?
Schématicky je to velice podobné typ dva byl myslím že jenom na 400 v oproti modelu F ten uměl i na nižši proudy na 230V.
Právě že mám v rukou JS 90-2, kterou nějaký bastlil předělal na 230V a ona teď nešlape. A proto bych potřeboval schéma, abych jí vrátil její původní funkci. Makat na 400V. Děkuji
Svářečky JS 90 vyráběl Elektrokov Znojmo v několika provedeních,
typy JS 90 a JS 90-2 byly pouze na 380V ( zapojení pouze mezi dvě fáze ),
typ JS 90 F byl v provedení na 220 a 380V s přepínačem napětí na předním panelu a bylo možno používat při připojení na 380V i rozsahy na 220V a
typ JS 90 FN, který byl odvozen od typu F a byl vybaven ještě vývody pro nabíjení autobaterie 6 a 12 V
tady pár info, schéma prozatím nemám...
doplněno 09.04.15 22:14:hodně informací o svařování je také tady
doplněno 09.04.15 22:19:a zajímavý námět pro JS90 tady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.