Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskrabane dvirka u mikrovlnky

Od: alca* odpovědí: 1 změna:

Dobry den, na odstraneni lepidla po nalepce na dvirkach mikrovlnky sem bohuzel pouzila odlakovac, cimz sem udelala velkou smouhu pres cela dvirka, ktera nejde odstanit. Poradte mi prosim co se s tim da udelat. Predem Vam moc dekuji . A.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém s odstraňováním nálepek asi známe všichni. Obávám se, že jste použila nevhodný prostředek, který nikoliv poškrábal, ale naleptal povrch dvířek vaší MT. Náprava není (alespoň ne v domácích podmínkách), reklamovat nelze. Na funkčnost to vliv nemá. Jsem si jist, že v návodu bylo uvedeno, jak se má přístroj používat a čím ošetřovat (nebo naopak neošetřovat). Berte to jako ponaučení a příště použijte technický benzín, ten je na samolepky účinný a obvykle neohrozí povrch olepených předmětů. A ještě jedna rada, kterou jsem již několikrát úspěšně aplikoval - nechte si samolepky odstranit prodejcem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]