Nejste přihlášen/a.
Máme doma elektronický bezdrátový zvonek.Venkovní tlačítko je od zvonku vzdálené necelé 2m.Zvonek je zastrčený v zásuvce na chodbě,takže se baterie dává jenom do tlačítka.Je taková malinká a vydrží jenom asi měsíc což mě přijde jako krátká doba .Zajímalo by mě jak dlouho vydrží Vám ,kteří máte podobný druh zvonku a jestli se dá její životnost nějak prodloužit.Děkuji.
Najskôr bude vadné tlačitko.Musí mať stály odber.Skúste ho rozobrať ,vyčistiť ,pozrite či nemá niekde prepojené plošné spoje.Prach ,špina po navlhnutí vedie el.prúd.Ak to nepomôže tak treba kúpiť nový zvonec ,samo že aj s tlačítkom.Myslim že sa to oplatí ako kupovať každý mesiac novú bateriu.
Syn bydlí v prvním patře a stále jeho návštěvy zvonily na nás. Tak jsem mu na vánoce 2013 koupil podobný zvonek a stále funguje. Pokud by mu došla baterie, tak by to zase nechal na mě. Měsíc je malá doba. Zále na značce, nebo zda není navlhlý. Soused mi říkal, že jeden zvonek musel vyhodit kvůli výdrži. Tlačítko může být navlhlé a má svod.
doplněno 05.04.15 18:08:Nechají se koupit i samotná tlačítka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.