Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia vs microsoft?

Od: lovewomenka odpovědí: 9 změna:
Dobry den,
chtela bych se zeptat na Vasi zkusenost s telefonem microsoft? Mam nyni nokii lumii 635 a chtela bych prejit na jiz zminovany miceosoft lumii 535. Predem diky za odpovedi :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vždyť je to skoro to samé co máte, akorát s větším displayem a operační pamětí. Takže snad víte, jak vám telefon vyhovoval.

hodnocení

0x

Microsoft spolupracoval s Nokiou na vývoji Lúmie a potom odkúpil výrobu telefonou,takže sú praktický rovnake až na niektoré parametre.

7jamta
hodnocení

0x
Než si pořídíte 535, koukněte na internet na diskuse o vadném dotykovém displeji, ať víte, do čeho jdete, napříkad na Smartmania ve foru. Sice vydali opravný software, přesto to někdy zlobí. Někomu to nevadí, někdo se s tím nesmíří, kupte přes internet a když vám nebude vyhovovat, vraťte ve 14ti denní lhůtě. Nechal bych si původní, nebo vybral jiný model.

pepeko
hodnocení

0x

Lumia 535 je fajn jen první šarže měla problém s dotykem ale to se aktualizací opravilo. Vlastní zkušenost.

7jamta
Prosím vás, jak poznáte první šarži od následujících, a zkoušel jste multitouch test? Zajímá mě to proto, že na té, co jsme měli doma, nový software nepomohl, sice to bylo lepší, ale dotyk nešel všude správně. Bez multitouch testu bych třeba myslel, že jen blbě mačkám, s ním jsem viděl, že dotyk není ok. Že by dostala ještě šanci?
pepeko

Asi to bude na krabičce nebo se prostě zeptáte v obchodě. Já ten mobil používám normálně vím že zezačátku když jsem psal sms tak to občas ustřelilo na písmenko vedle a po aktualizaci je vše ok

7jamta
Nezlobte se, že se ptám, ale na krabičce to asi napsané není, zkuste se prosím mrknout. Prodavačka to tedy nepozná, ta vám to jen bude tvrdit, aby prodali, nebo po pravdě řekne, že tomu nerozumí. Taky osobní zkušenost. Je někde uvedeno, že je to nová revize? Zkusil jste ten multitouch test? Rozezná v něm mobil alespoň 2 prsty i blíž než 1cm od sebe? To mě zajímá.

lovewomenka
hodnocení

A jak jste jinak spokojeni s telefonem s microsoftem?

hodnocení

0x

a Lumii 640 byste nechtěla, je to nálsedovník řady, měla by být hádám lepší než 535 a zatím jsem nečetla o potížích s dotykovou vrstvou. Základní verze bez LTE cca za 4290 ofiko cena, do června v akčním balíčku s Microsoft Office 365, 1 TB na Onedrivu a 60 minutami na hovory na skypu měsíčně :) Osobně mám Lumii 520 a po 640tce pokukuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]