Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám takový problém... pořídila jsem si nokii E51 a jaksi se mi nedaří nainstalovat žádnou aplikaci ani hru ani motiv.. vždycky se mi při instalaci ukáže buď že není ...sis podporován nebo soubor má prošlý certifikát nebo je to prostě neplatné.. stahovala jsem různé motivy a aplikace z různých stránek a nic se mi nepodařilo nainstalovat.. děkuji za pomoc
Pokud se jedná o takto popisovanou chybu, tak vám pomůže koupě z této stránky symbian-nokia.cz/...
Dobrý den,mám úplně stejný problém,jaký Vy.Jsem tak zoufalá,či naštvaná,že bych svoji E51 nejraději vyhodila.A to mi v obchodě mobil doporučili a vynachválili do nebes.Už ten Symbian...než jsem se ho trošku naučila ovládat,byl horor...jsem dost technický antitalent a vlastně samouk,nemám,na koho se obrátit,tak furt brouzdám na netu učím se.Ráda bych znala výsledky Vašeho snažení,jak jste pochodila a zda Vám již aplikace jdou stáhnout,co jste pro to musela podniknout.DĚKUJI,EVA V.
Nokia E51 je super ... ale chyba cerifikátu obvykle bývá tím, že tam nahráváš aplikaci, jenž není zakoupená, ale stáhnutá a nen ífreeware. Existuje několik možností jak se z tohto dostat ven.
Tzv hack mobilního telefonu (částečné přhrátí firmwaru)
Druhá možnost je nechat si udělat certifikát přesně pro tvůj telefon (dle IMEI) a pak pomocí speciální apliakce si vždy každou aplikaci ocerfifikovat tak, že ti pojede v telefónu.
Obě metody jsou ozkoušené a fungují
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.