Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamerový systém jak vybírat?

Od: klaban* odpovědí: 2 změna:

Ahojda všem, na baráku jsem si nechal protáhnout skrz venkovní zeď a půdu kabel na kameru. Chtěl bych nějakou vybrat, ovšem se v tom nevyznám. CHtěl bych jen jednu, která by snímala hlavní příjezd a zaznamenávala to na nějaký disk či co, zároveň požaduji, abych měl nějaké dva monitory, jeden v patře a jeden v přízemí, abych neustále mohl vidět, co se před domem děje. Prosím o doporučení něčeho, co by cca odpovídalo. Díky klaban

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

např.

alza.cz/...

alza.cz/...

dobrý výběr, do 10.000,- se dá udělat pěkný domácí zabezpečovací systém se 4mi kamerami a nahráváním, samozřejmě to můžete koupit i jinde, tohle jsou spíš na ukázku co všechno je na trhu za normální ceny

doplněno 30.03.15 19:02:

netcam.cz/...

klaban*
hodnocení

IP kamera znamená, že to jede přes počítač? S cenou kolem desítky počítám. Ještě by mě zajímalo, zda si něco koupit a nějak to nainstalovat nebo je lepší zajít do specializovaného obchodu a nechat to celé udělat profíkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]