Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Mám routr na wifi a chtěl bych wifi použít i na TV ,je starší 107 LG s vlastním HDD . Tip si nepamatuji , je asi 7 roků stará . Šla by nějakým způsobem připojit na wifi? Mám na netu balíček sport 1 a 2 , rychlost 8 mega . Děkuji Vašek .
Pokud má televize WIFI, pak jde připojit. Pokud nemá - pak nejde připojit. Myslím si ale, že 7 let starý model wifi nemá. To by tehdy stála 60 tis.
Děkuji , tehdy stála pouhých 27 litrů . Vašek . Jak poznám jestli má Wifi nebo ne? Je mě 71járů a vím kde je na ovladači zapnutí . Přesto moc děkuji .
Nejlíp by bylo napsat přesný číslo modelu televize.
Má vaše TV internetovej prohlížeč?.?.? Pokud jo tak by měla jít propojit s routrem kabelem RJ45.
doplněno 30.03.15 13:17:A co takhle zkusit noťas připojit k TV přes HDMI.
Já mám Tv LG42LN570S a používám ji jako monitor k počítači pořád.
Výrobce : LG elektronics lnc
Model / typ : 42PG6900
Seri.č.: 807 MACE 15283
Verze softwaru : 0.3.4
Na 99,9 % vaše TV nemá wifi. Tehdejší cana by byla větší. Wifi poznáte tak, že v nastavení TV v Menu máte složku o siťových připojení. Na druhou stranu. K čemu vám je dobrá wifi na TV?
Mám na Wifi balíček kde je sport 1 a 2 kvůli Formuli 1 . Takhle koukám na noťas a stosedmička zahálí . Slyšel jsem že nějak přez setobox . Tak bych to chtěl skusit . Dík za snahu . Vašek .
Co to je za blbost. Tak připojím TV k notebooku kabelem přes Hdmi. Existují taky nějaké WiFi adaptéry do Hdmi
Otázka je zda notebook taky není starý krám a videokarta nemá výstup Hdmi
doplněno 30.03.15 13:40:Možná by pomohlo i toto a připojit se rovnou k internetu
V číně se dá kolem 1000kč objednat čtyřjádro se 4 GB paměti, V čechách to chce trochu hledání a trochu štěstí
např.
Nejlevnější jednojádro s 1GB ram míval mironet.cz kolem 800,-(hledej rikomagic ) Když si ohlídáš aby to zvládalo HD obraz a hlavně když najdeš na televizi volný HDMI vstup, který je pro tyhle MINIpc vstupem, tak máš vyhráno. Když si k tomu dokoupíš za 200 nějakou obyčejnou BT. klávesnici, udělá ti taková hračka z televize plnohodnotný androidí počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.