Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám koupený tonometr na paži,který ukazuje tlak(systol.a diastol.) a puls.Mě by zajímalo,jestli tento aparát umí ukázat ten puls objektivně ve chvíli pokud je arytmie.Je tam takové grafické srdíčko,které bliká,podle toho jak pulsuje srdce.A je jasně vidět,že bliká pravidelně,pokud arytmie není a pokud je, tak bliká nepravidelně.Pokud arytmie není,tak je mi jasné,že to dokáže změřit,ale pokud zrovna je,dokáže to taky?Přístroj stál 2490,,-Děkuji
Mám přístroj Tensoval, aritmii mi ukáže spolehlivě vždy když začnu mít problém, blíka nepravidelně a pulsováni je doplněno zvukem a i to upozorní že něco není v pořádku.No a pak už spěchát na EKG.
Já mám Omron.To mě taky ukáže arytmii.ale mě jde o to jestli lze věřit tomu číslu pulsů,které tam je-např.92.Když je puls dobrý,tak je to jasné,ale umí to změřit spolehlivě i když je arytmie?Nemyslím tlak,ale ten puls.A nikoli graficky nebo zvukově.Ale jestli je ten počet pulsů na displeyi pravdivý.V návodu to není popsané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.