Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrobky Vorwerk

Od: bublinaunosu* odpovědí: 5 změna:

Prosím o vaše zkušenosti s fy Vorwerk,vysavače,přikrývky...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

0x

Kámoška má vysavač a je spokojená, byl sice dražší, ale opravdu kvalitka...

domina*
hodnocení

0x

Já mám vysavač. Nemůžu na něj nadávat, ale ani jej chválit. Myslím, že na něm není nic tak vyjímečného-tedy kromě ceny! Doplňky jsou také strašně drahé a prášek na čištění kobercu (kobosan) akorát nadělá na koberci fleky. Sáčky, které jsou při koupi "zdarma" mají vydržet na dva roky při každodenním použití. Nám vydržely 7 měsíců, prodejce tvrdil, že se nic ze sáčku (díky pojistce) nedostane ven, ale když jsem vysála pavouka , za chvíli lezl po zemi. Myslím, že funkci tohoto vysavače zastane každý levný tyčový vysavač. Koupila nám ho maminka kvůli astmatu dětí(astma se nezlepšilo), myslím, že jsou to zbytečně utracené peníze.

domina*
hodnocení

0x

Já mám vysavač. Nemůžu na něj nadávat, ale ani jej chválit. Svou základní funkci plní -vysává. Myslím, že na něm není nic tak vyjímečného-tedy kromě ceny! Doplňky jsou také strašně drahé a prášek na čištění kobercu (kobosan) akorát nadělá na koberci fleky. Sáčky, které jsou při koupi "zdarma" mají vydržet na dva roky při každodenním použití. Nám vydržely 7 měsíců, prodejce tvrdil, že se nic ze sáčku (díky pojistce) nedostane ven, ale když jsem vysála pavouka , za chvíli lezl po zemi. Myslím, že funkci tohoto vysavače zastane každý levný tyčový vysavač. Koupila nám ho maminka kvůli astmatu dětí(astma se nezlepšilo), myslím, že jsou to zbytečně utracené peníze.

jambus*
hodnocení

0x

Já ho sice nemám,ale také trochu přispěju.Před XX lety u nás zazvonil jeden chlpoík a chtěl za něj cca 30 tisíc.Nedávno si ho koupila kamarádka za 17 tisíc celá štastná.(do bytu 2+1 a v kuch.lino) A já jí řekl,že si za ty peníze mohla raději koupit několikrát nové koberce.A uznala,že na to něco je.

Každopádně si myslím,že se dá za mnohem menší peníze splašit šikovný vysavač.

sttonda
hodnocení

0x

V době, kdy na trhu nebyla konkurence, tak vysavač byl špička. V současné době jakýkoliv vysavač, který má HEPA filtraci, je rovnocenný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]