Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: kriistyna odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jaký si myslíte, že je lepší mobil? mobilni-telefony.heureka./... NEBO mobilni-telefony.heureka./...

Předem děkuji za všechny recenze a poznatky. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Ahoj, určitě Samsung i9195 Galaxy S4 mini, má lepší výkon a odladěnost, větší paměť RAM a ROM, také má LTE a lepší displej, zkrátka je lepší ve všech ohledech.

kriistyna
hodnocení

Ale zase Huawei G6 je o hodně lepší než Nokia Lumia 520. Kdybych si koupila Samsung byl by to velký skok. :/

jokeer*

Nokia Lumia 520 má Windows Phone, nemůžete jej proto porovnávat s Androidem, záleží na tom co chcete. Cenový rozdíl mezi Huawei G6 a Galaxy s4 mini je zhruba 500 Kč na Heureka.cz, vaše rozhodnutí, vaše peníze, nicméně do Huawei bych nešel.

alan483
hodnocení

0x

Ahoj Huawei nic moc kvalita, s reklamacemi jsem si až až užil. Takže Huawei raděj neber. Levnější Samsungy taky žádná slává. Raděj koukni po jinné značce, já jsem spokojený s Nokia Lumia 730.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]