Ahoj, mám Samsung Galaxy Ace(278 mb RAM), Android 2.3.6. A teď k problému: prostě se docela často zasekává při používání Opery Mini . Mám nějakou rozdělanou práci a po chvilce se ta Opera sama restartuje a můžu vše dělat odznova, panely se neobnoví. Podotýkám, že nepoužívám skoro žádné jiné aplikace, nedávno jsem mobil uvedl do továrního nastavení a smazal všechna data+koupil novou baterku. Nic nepomohlo a já nevím co dělat. Žádné jiné aplikace na pozadí nemám a mám vždy spuštěnou jen Operu Mini a tu to samo poměrně často restartuje uprostřed brouzdání. Nebo když tu Operu minimalizuji, kouknu se na sms a pak se chci na ní vrátit, opět se sama restartuje a vše fuč. Díky předem za rady
Skuste ešte aktualizovať Operu mini,no ono asi bude vada v aplikácii,lebo mne v minulosti šla perfektne a po aktuálizáci začala blbnuť a ani po ďalších sa to nelepšilo,najnovšiu aktualizáciu som ešte ani nedával.Mám tiež android 2.3.3 a ako keby bola táto aplikácia nastavená na vyššie androidy,hoci ide aj na starších,ale blbne,mne nechce načítať nové okno ak ide odkaz z okna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.