Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dneska jsem si fenovala (ano to napadner jen debila) mokré kalhoty, když sem fen přiložila ke kalhotům, přestal jet. Zkoušela jsem to později znovu. Co mám dělat? Je fen úplně rozbitý, nebo tam stačí někde něco s ním udělat a pojede? To už je fakt na odpis? Děkuji za rady
musi se pockat na vypnuti tepelne pojistky... jinak poradim, nesuste primo zblizka, ale strcte fen do nohavice nebo opacne, tak, aby se nohavice pouzivala jako trubka, pripadne pokud susite jen mokry flek, tak ne kolmo, ale zboku
doplněno 24.03.15 19:18:pokud chcete vypnuti uspisit, dejte fen do mrazaku
doplněno 24.03.15 19:20:jinak, pokud jste ho zapnout zkousela az po par hodinach a nic, tak opravdu shorel, a aspon pouceni pro priste
Šikovný recirkulátor to opraví, co jsem už takových "utavených" fenů zprovoznil
Pokud se zde objeví nějaký rejpal co prohlásí, že se to nevyplatí, tak ať si ty moudra nechá, je to tak jednoduché, že jsem je opravovil nezištně
Fén se neopravuje, ale vyhazuje do zběrného dvora...Buďme jak v Rakousku ! oprava převýší jeho cenu 2x!
Fén je jednorázovka!
feryws:
takové jako ty bych věšel za přirození do průvanu, naše matička Země neni bezedná a recyklace není všespasitelná !
Jedině recirkulace...
To že fen je levný neznamená, že se při sebemenší závadě vyhodí, to že opravny chtějí nekřesťanské peníze za opravu je záměr - sabotujme jej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.