Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilni verze emailu

Od: fantomas007* odpovědí: 4 změna:
Mohl by mi prosim nekdo poradit s nastavenim verze emailu?zmenil jsem si pri procitani zprav na meilu zobrazeni z mobilni verze na klasickou a ted nevim jak to vratit zpetm.mám relativne maly display u sveho blackberryho a všechno je to malicke.Predem diky za odpoved.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Na jaké stránce máte založený email? Jinak většinou to bývá na dolní straně stránky, něco jako, přepnout na mobilní verzi.
fantomas007*
hodnocení

No prave! Email mám na Seznamu.bohuzel dole pod emailem ta volba vyberu neni
jokeer*

Stačí, abyste se přihlásila v mobilu na email, klikla na adresu a přidala na začátek odkazu (m.), takhle: m.email.seznam.cz/... ono bude stačit, když zkopírujete můj odkaz. Napište, zadali se Vám to povedlo :)

fantomas007*
hodnocení

No parada.funguje to.dekuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]