Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi co mám dělat, zamrzl mi mobil htc desire 610, neraguje vůbec na nic, na žádná tlačítka ani na displej. Prosím poraďtě co s ním mám dělat
U toho typu telefonu je vyndat baterii složitější, pokoušela jsem se o to, ale bojím se, aby ještě něco víc nepokazila... Telefon budu asi muset reklamovat.
V první řadě zkuste soft reset - podržet tlačítko vypínače a k tomu zesílení hlasitosti po dobu 10 sekund. Pokud to nezabere tak jedině hard reset telefonu- provede se podržením snížení hlasitosti a k tomu stiskem a podržením vypínacího tlačítka, až se začnou objevovat obrázky na displeji lze obě tlačítka pustit. Jedná se o tovární nastavení takže se kompletně vymaže vše co tam bylo od vás navíc proti zcela novému telefonu - vámi instlalované aplikace, telefoní čísla atd...
doplněno 23.03.15 20:20:Při hard resetu (továrním nastavení) se nesmaže nic co je na paměťové kartě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.