Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC Desire 610 zamrzl

Od: haanaa odpovědí: 6 změna:

Prosím poraďte mi co mám dělat, zamrzl mi mobil htc desire 610, neraguje vůbec na nic, na žádná tlačítka ani na displej. Prosím poraďtě co s ním mám dělat :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marmar*
hodnocení

0x
Podržet tlačítko vypnutí asi 20 vteřin a on se restartuje.
haanaa
hodnocení

To už jsem udělala a nic, teď se mobil vypnul a nejde zapnout, nevím co s tím :(

hodnocení

0x
Vyndat baterku a chvíli počkat než jí dáte zpět, jste zkoušela? Baterie byla nabitá? Jednou se mi vybil přes noc na dovolené z plného stavu do nuly a začal reagovat až po půl hodině na nabíječce.
A pokud nic z toho nepomůže, pak už asi jedině servis,který ovšem bývá dražší než pořízení nového telefonu...
haanaa
hodnocení

U toho typu telefonu je vyndat baterii složitější, pokoušela jsem se o to, ale bojím se, aby ještě něco víc nepokazila... Telefon budu asi muset reklamovat.

V první řadě zkuste soft reset - podržet tlačítko vypínače a k tomu zesílení hlasitosti po dobu 10 sekund. Pokud to nezabere tak jedině hard reset telefonu- provede se podržením snížení hlasitosti a k tomu stiskem a podržením vypínacího tlačítka, až se začnou objevovat obrázky na displeji lze obě tlačítka pustit. Jedná se o tovární nastavení takže se kompletně vymaže vše co tam bylo od vás navíc proti zcela novému telefonu - vámi instlalované aplikace, telefoní čísla atd...

doplněno 23.03.15 20:20:

Při hard resetu (továrním nastavení) se nesmaže nic co je na paměťové kartě.

haanaa
hodnocení

Telefon už mi jde! Děkuji moc! Jsem šťastná, že ho nemusim reklamovat, bez mobilu bych to těžko vydržela :-D Jetě jednou děkuji moc! :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]