Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřijaté sms

Od: blanik111 odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz,co se stane,když nestačím přijmout/kvůli zaneprázdnění/ např.100sms,nestane se mi něco s telefonem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Ne, nestane :). Jen je třeba míst na ty SMS v mobilu místo

lm®
hodnocení

0x

To je vtip?Co by se Vám mělo stát s telefonem?Záleží jak velkou máte paměť pro sms,takže telefon může hlásit,že paměť pro sms je plná.No a taky se Vám může vybít baterie mobilu.Jinak určitě nic.;)

hodnocení

0x

Je to asi 3 roky, co jeden muj kamarad poslal druhemu naschval nekolik desitek SMSek pouhym klikanim ENTERu na pocitaci a ten pak mobil pry pak musel vyhodit, protoze uz mu nefungoval, nevim jestli je to mozne jeste ted, ale fakt to slo, ale to byly jeste stare mobily jako Siemens MT50 nebo stare Nokie... Taky ti to nekdo udelal nebo proc se ptas? Tolik SMS najednou jinak normalne asi neprijde.

blanik111
hodnocení

právě ,ře se to stalo známé u staršího telefonu a prý s tím nejde nic dělat,díky

tak asi koupit novy telefon, mne ten kamos taky tim vyhrozoval, kdyz jsem mu nechtel neco rict, a nevis jestli to jde i na novych telefonech, nebo jenom na tech starych? mam SE K550i na tom to snad nefunguje, doufam. taky diky

SMS zůstanou u operátora, pokud nebude mít telefon dostatek místa na jejich uložení. Po několika dnech (tuším dvou) se pak u něj vymažou jako nedoručitelné.

hodnocení

0x

Nestane se vůbec nic.Bude ti na displeji pulsovat ikona SMS,která tě upozorňuje,že máš vymazat staré přečtené SMS a hned nato ti přijdou ty nové.Ale pokud si nevyzvedneš nové sms tuším do 3 dnů,tak je operátor zruší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]