Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabý Ohřev

Od: gindelak odpovědí: 1 změna:

Dobrý de, podvečer,

mám takový menší problém či otázku mám doma mikrovlnou troubu, kterou sem dostal od rodičů(novou cca - 2 roky). Je to asi tak půl roku zpátky co jsem zjistil, že když zapnu na nejvyšší stupeň ohřevu a jaký koliv jiný a dám ohřívat mléko na kakako či cokoliv jiného tak třeba po 20sec je to mléko málo ohřátý(vlažné), ale ten půl rok zpět mi stačilo i 10s a mléko bylo skoro vařící potřeboval bych poradit co s tím? Zdali bych se mohl pustit do domácí opravy mikrowave je asi 2 roky stará a nechce se mi dávat do servisu když sem vyučen v elektru, ale zatím sem nepřisel na to co s tím může být stále uvažuji a pročítám si fóra a jiné stranky, kdyby měl s tím někdo zkušenosti mohl by mi poradit? Dávám sem na sebe kontakt na mejla tak děkuji za odpovědi. hallllo@seznam.cz Děkuji ještě jednou

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Nejsem profik ale dva roky jsou dva roky :D

Na servis se vyprdnout a koupit si novou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]