Dobrý den, chtěla bych poradit, jestli nemáte někdo zkušenost s reklamací koše myčky. Myčku máme od firmy Fratelli Onofri a stále je v záruce. Při běžném užívání myčky nám popraskalo poplastováni kovových košů v myčce a dochází ke korozi a odpadávání výstupků - držáků jednotlivého nádobí. Při reklamaci této záležitosti, byla reklamace zamítnuta s odůvodněním, že se jedná o mechanické poškození a na toto se reklamace nevtahuje. Udělala jsem menší průzkum - cca 15 myček různých značek starých 4-15 let a nikdo mi tento problém nepotvrdil. Domnívám se, že se jedná o vadu materiálu, na kterou by se měla reklamace vztahovat. Děkuji předem za radu, či zkušenosti.
Pohrozte znaleckým posudkem, pokud neuznají tak ho nechte udělat a reklamujte s ním. Se znalcem se můžete předem domluvit jestli to má smysl.
Slušný prodejce (pokud to není jasně otlučené od vás) tak to vymění okamžitě a ještě se omluví. Ale jsme v Čechách, jak prodejci tak kupující jsou jeden vykuk vedle druhého (až na vyjímky...)
meggie*
Horší je to, že od této firmy máme všechny kuchyňské spotřebiče a už jsme reklamovali indukční varnou desku a vestavěnou horkovzdušnou troubu. Jednání s firmou Fratelli onofri Praha - odpovědná osoba - ředitelka pí Kuzmišinová - je vždy "na dlouhé lokte". V podstatě nekomunikuje. Na reklamaci košů mi asi po měsíci odpověděla rovnou zamítavě, ani fotku vidět nepotřebovala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.