Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S5610 a odblokování telefonního čísla

Od: nikc® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám mobil Samsung S5610 a zjistila jsem, když si zablokuju telefonní číslo, nejde pak odblokovat. U předešlého Samsungu jiného to šlo. Nevíte, jak to číslo odblokovat? Zkusila jsem to číslo dokonce smazat a pak napsat znovu, ale ta osoba se už neozvala, tak nevím jestli to je stále zablokované. Myslela jsem, že ten telefon je dobrý, ale pokud to nejde odblokovat, tak není.

doplněno 21.03.15 18:37:

Děkuju za odpovědi. Ale asi to nikdo neví.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Jaka osoba se neozvala?

Mas na mysli ze jsi zadala spatne pin? Nebo ze jsis rok nedobila kredit a oni ti zablokovali cislo?

Vubec to nechapu co myslis

hodnocení

Nějakého otravu jsem si blokla a pak po pár dnech si ho chtěla odbloknout a nejde to.

doplněno 21.03.15 22:20:

Blokla jsem si dva otravy. U jednoho jsem ráda, že to nejde odbloknout, ale kvůli tomu druhýmu jsem si musela vzít starej mobil. Jsem z S5610 zklamaná.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Osoba se treba uz nechce ozvat. Vyzkousej to na tlf. cisle nekoho, s kym si nevolas, treba nejake kolegyne.
doplněno 21.03.15 22:15:

Zkoušela jsi restart?

doplněno 21.03.15 22:23:

Vypnout a zapnout, jako u PC.

hodnocení

Nejde to odblokovat. Pokud si zablokuju tel. číslo na sms nebo volání, nejde to odblokovat.

doplněno 21.03.15 22:10:

Vzala jsem si starej mobil a koukala, že na něm to není problém odblokovat kontakt. Přece je logický, že když to jde zablokovat, má to jít i odblokovat.

doplněno 21.03.15 22:17:

Ne, jak se dělá u mobilu?

Našla jsem v angličtině Settings> call Settings> Auto Reject> reject list a z tohoto seznamu číslo vymazat.
doplněno 22.03.15 07:13: :D No, to předpokládám, že je to menu česky. Takže je to nějaké nastavení, nastavení hovoru, volání? atd. Nevím jaké menu máš v tom telefonu, ale postup by měl být podobný. To odvodíš.
doplněno 22.03.15 07:25: Tak česky V režimu Menu vyberte Nast. → Volat → Všechny hovory → Automaticky odmítnout. Přejděte dolů a vyberte možnost Seznam odmítnutí. Z tohoto seznamu číslo vymazat
hodnocení

V angličtině menu není. Opravdu to nejde ani po restartu. Zajedu se zeptat zítra do prodejny.

doplněno 21.03.15 22:46:

Když mi ta osoba bloknutá píše, tak mi sms nepípne a rovnou to jde do nevyžádaný pošty.

tinaz

Omylem jsem také blokovala jedno telefonní číslo, ale našla jsem nápravu v menu - Zprávy - Nastavení - Obecná nastavení - Blokovat zprávy a je možné vymazat omylem blokované telefonní číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]